HCG 15.29 ne anlama gelir????

daisybs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
76
36
HCG sonucum 15.29, doktor bir hafta sonra tekrar gel testi tekrar edelim dedi. Kesin bir şey söylemek için değerler düşük, geç döllenme olabilir dedi. Hafif lekelenmeler vardı azaldı ama hala az da olsa lekelenme devam ediyor. Ne diyorsunuz, hamile miyim sizce? Degerleri dusuk olup artan var mi?Şimdiden çok teşekkür ederim.

Değeri Düşük çıkıp Artan arkadaşlarımız çok oldu Doktorun dedigini yap birde uzat bacaklarını dinlen mümkün oldugunca agır bir iş yapma yerleşme kanaması da olabilir Düşükte her ihtimale karşı dinlenmen lazım doktor progestan die ilac vermedimi tutunsun die?
verdi ise düzenli kullan allahın izni ile bişi olmaz tatlım hayırlı olsun hamişlik söz konusu 5ten yukarısı oldugu için :KK66:

Çok tesekkur ederim cevap verdegin için içim rahatladı. Doktorun ilaç vermemesi kafami karıştırdı. Değerlerin yükselmesini beklemek istedi sanırım. Ama ben dayanamiycam bugün acilde tekrar test yaptiricam. Umarım değerler artmıştır. Tekrar tesekkur ederim.

Çok tesekkur ederim cevap verdegin için içim rahatladı. Doktorun ilaç vermemesi kafami karıştırdı. Değerlerin yükselmesini beklemek istedi sanırım. Ama ben dayanamiycam bugün acilde tekrar test yaptiricam. Umarım değerler artmıştır. Tekrar tesekkur ederim.

Rica Ederim canım dikkat et kendini yorma fazla tutunuyor melegin çünkü :KK66:

HCG sonucum 15.29, doktor bir hafta sonra tekrar gel testi tekrar edelim dedi. Kesin bir şey söylemek için değerler düşük, geç döllenme olabilir dedi. Hafif lekelenmeler vardı azaldı ama hala az da olsa lekelenme devam ediyor. Ne diyorsunuz, hamile miyim sizce? Degerleri dusuk olup artan var mi?Şimdiden çok teşekkür ederim.
bence değerin düşük ama geç döllenme olabilir merak etme. doktorun dediğini yap yat uzan ayaklarını dik dinlen

Yine ben geldim :KK66: merhaba :KK66: Bugün doktora gittim, bir hafta sonra gel demişti. Önce ultrasonda baktı, bi şeyler var ama tam gelişmemiş, beta HCG ile desteklememiz lazim dedi. Değerin düşük çıkarsa sonucun olumsuz olduğu netlesir dedi. Gecen hafta HCG 15 iken bu hafta 914 çıktı. Öyle olunca 15 gün sonra gel geç döllenme olabilir ama bebek gelismezse üzülme, hazırlıklı ol dedi. Progesteron verdi. Yorumlariniza ihtiyacım var arkadaşlar. Bi sorun olmaz di mi?

X