Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim tam 6 gün gecikti son 4 aydır düzenli adet olurdum tek bir belirti adet olacakmısım gibi kasık ağrısı ve baş dönmesi var bugün test yaptırdım <2* bu şekilde çıktı böyle olup sonradan yükselmis olan var mi
Adetim tam 6 gün gecikti son 4 aydır düzenli adet olurdum tek bir belirti adet olacakmısım gibi kasık ağrısı ve baş dönmesi var bugün test yaptırdım <2* bu şekilde çıktı böyle olup sonradan yükselmis olan var mi
Merhaba adet oldunuz mu acaba ? Adetim 6 gün gecikti. 2 kere adet tarihini geçince idrar testi yaptim negatif. Bugünde beta testi 1.41 cıktı. Bu arada BAT tarihinden 7 gün önce muayenede doktor istemişti kan testi o zamanda beta 2.80 çıkmıştı. Hala adet olmadım sizi merak ettim güncel durumunuz nedir