HCG 2* çıkanlar

daisymm

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
43
3
16
26
Adetim tam 6 gün gecikti son 4 aydır düzenli adet olurdum tek bir belirti adet olacakmısım gibi kasık ağrısı ve baş dönmesi var bugün test yaptırdım <2* bu şekilde çıktı böyle olup sonradan yükselmis olan var mi

6 gun gecikme normalde 1500-2000lere cikarir betayi. Hadi gec dollenme desek olsun 500. Bir doktora gidip neden regl olmadiginiza baktirin bence.

Adetim tam 6 gün gecikti son 4 aydır düzenli adet olurdum tek bir belirti adet olacakmısım gibi kasık ağrısı ve baş dönmesi var bugün test yaptırdım <2* bu şekilde çıktı böyle olup sonradan yükselmis olan var mi
Merhaba adet oldunuz mu acaba ? Adetim 6 gün gecikti. 2 kere adet tarihini geçince idrar testi yaptim negatif. Bugünde beta testi 1.41 cıktı. Bu arada BAT tarihinden 7 gün önce muayenede doktor istemişti kan testi o zamanda beta 2.80 çıkmıştı. Hala adet olmadım sizi merak ettim güncel durumunuz nedir

Hayır 2de yükselme olmaz adetiniz gecikmeseydi ihtimal dahilinde olabilirdi.

Back
X