Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk denemm kimyasal oldu bundaki değerim nasil tereddüt ediyorum yükseliş gördüm 1kere salı günü tkrr kan vericemİkiz olsaydı daha çok artardı hcg
Hayırlısı olsn artık olsunda.sali günü tkrr kan vericem ins yine yüksek gelirNormalde tekil gebeliklerde her gün iki katı artması lazım ve sizinde öyle olmuş. İkiz gebelikte daha fazla artıyor.
En azından hamilesiniz o kesin. İkiz olmasından ziyade hayırlısıyla bir tane olsnHayırlısı olsn artık olsunda.sali günü tkrr kan vericem ins yine yüksek gelir
Aynn öyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlar alirimEn azından hamilesiniz o kesin. İkiz olmasından ziyade hayırlısıyla bir tane olsn
İnşallahAynn öyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlar alirim
Benim iki embriyo transfer edildi 12.gün sonucum 718 14.gün sonucumda 1619 geldi şimdi ultrason için günümü bekliyorum kalp atışları içinTransferin 7.gunu değerim 7.3 cikmisti 9.gunu 22 çıktı sizce değerim nasil 2 embryo transfer edildi ikiz olma şansı nedir
Sanırım sizin ikiz olmuşBenim iki embriyo transfer edildi 12.gün sonucum 718 14.gün sonucumda 1619 geldi şimdi ultrason için günümü bekliyorum kalp atışları için
Doktorumda büyük ihtimalle ikiz dedi ama yinede kesin sonuç ultrasonda belki olur kalp atışlarını alınca dedi bekliyorumSanırım sizin ikiz olmuş
Hayırlı hbaerler alın inşallah. Zaman geçmez smdiDoktorumda büyük ihtimalle ikiz dedi ama yinede kesin sonuç ultrasonda belki olur kalp atışlarını alınca dedi bekliyorum
İnşallah canım gerçekten geçmiyorHayırlı hbaerler alın inşallah. Zaman geçmez smdi![]()
İkiz olabilir canım benim de şuan ikiz ve başlarda 2.5kat arttı daha sonradan 4kata çıktı daha çok erkenTransferin 7.gunu değerim 7.3 cikmisti 9.gunu 22 çıktı sizce değerim nasil 2 embryo transfer edildi ikiz olma şansı nedir
Hcg artislarinizda belirgin belirtilerininz oldumu yarın tkrr vericem bende. Umarım yüksek gelr yineİkiz olabilir canım benim de şuan ikiz ve başlarda 2.5kat arttı daha sonradan 4kata çıktı daha çok erken
Benim ilk 218di iki gün sonra 530du dört gün sonda 4333dü bir gün sonra 8300lerdeydi yani sonlara 4 kat arttı hatta gün aşırıydı son değer arası 24 saat yoktu 2ye katlamıştıHcg artislarinizda belirgin belirtilerininz oldumu yarın tkrr vericem bende. Umarım yüksek gelr yine
Masallah sağlıcakla kucağınıza alın insallahBenim ilk 218di iki gün sonra 530du dört gün sonda 4333dü bir gün sonra 8300lerdeydi yani sonlara 4 kat arttı hatta gün aşırıydı son değer arası 24 saat yoktu 2ye katlamıştı
Amiin canım inşallah rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsinMasallah sağlıcakla kucağınıza alın insallah
Bende HCG artışına bağlı belirti arıyorum ama sizde oldumu belirtiAmiin canım inşallah rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin![]()
Kasık ağrısı bel ağrısı dışında öyle bariz bi belirti yoktu canım bende bu ağrılar da hafiftiBende HCG artışına bağlı belirti arıyorum ama sizde oldumu belirti