Hcg 568

bilgilarus

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2023
141
124
23
31
Arkadaşlar ilk gebeliğin olduğu için acemiyim yardımınıza ihtiyacım var. Dün yaptığım gebelik testini pozitif görünce acile gidip kan testi verdim. Hcg 568 olarak gördüm. Henüz doktora gitmeye fırsatım olmadı. Bu değerle acaba 4 5 haftalık hamile olabilir miyim?

Hayirli olsun degerinizle haftanizi belirleyemeyiz son adet tarihiniz nedir

En son 15 Aralıkta regl olmuştum aradan 15 gün geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim. Acaba dedim geç döllenme mi oldu
15 aralik olduguna emin misiniz oyleyse 2hafta 2 günlük gebesiniz ama degeriniz bu haftaya göre baya yüksek ben 3 haftalikken ogrendigimde betam 10 çıkmıştı

15 aralik olduguna emin misiniz oyleyse 2hafta 2 günlük gebesiniz ama degeriniz bu haftaya göre baya yüksek ben 3 haftalikken ogrendigimde betam 10 çıkmıştı
Evet işte benimde o yüzden kafama takıldı. Arada 15 gün var bu kadar yüksek olamaz diye düşündüm ama not alıyordum regl tarihlerimi. 15 Aralıkta regl olmuştum çok değişik 😅bu arada teşekkür ederim 🥰

Geç döllenme tarzı bir şey olamaz mı acaba ya da geçen ayın sonlarına doğru hamile kaldığım için regl oldum bu yüzden mi fark edemedim
Oda olabilir ustunede görme olabilir benim arkadaşım 3 aylık hamile olduğunu öğrendi 3 ay adet olduğu için hiç anlamamis

21.12.2023=209 adetime 3 gün var
22.12.2023 =393 adetime 2 gün var
26.12.2023=1227 adetim 3 gün gecikti
Çıktı beta hcg dış gebelik olur dedi salı günü hastaneye gideceğim böyle birsey yaşayan var
22 de hastaneye gittim bakmadı bile boş kese olabilir dedi haftaya tekrar gel dedi ben biraz daha bekledim bakarlar mi görünür mü sizce

21.12.2023=209 adetime 3 gün var
22.12.2023 =393 adetime 2 gün var
26.12.2023=1227 adetim 3 gün gecikti
Çıktı beta hcg dış gebelik olur dedi salı günü hastaneye gideceğim böyle birsey yaşayan var
22 de hastaneye gittim bakmadı bile boş kese olabilir dedi haftaya tekrar gel dedi ben biraz daha bekledim bakarlar mi görünür mü sizce
Beta 393'teyken kese görünmez normal şartlarda. Ortalama 1500 ve üzeri olduktan sonra kese görünüyor. Aynı yerde mi kan verdiniz hep? Bir tık az artmış ayın 26'sında. Ama değeriniz %60 artmış. O yüzden belli olmaz. Bazen ilk zamanlar dalgalanmalar olabiliyor böyle. Artık gidince kese görünür gebelik sağlıklı ise. Buradan bilemeyiz tabii. Ama şimdi gidince bakar doktorunuz. Sağlıcakla tamamlarsınız umarım.

Arkadaşlar ilk gebeliğin olduğu için acemiyim yardımınıza ihtiyacım var. Dün yaptığım gebelik testini pozitif görünce acile gidip kan testi verdim. Hcg 568 olarak gördüm. Henüz doktora gitmeye fırsatım olmadı. Bu değerle acaba 4 5 haftalık hamile olabilir miyim?
Son adetinizd3n bugüne kadar sayın. O gün sayısı kadar hamile olduğunuz kabul ediliyor. Beta HCG değeri bu konuda bir ölçüt değil. Değerin artıyor olması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.🥰

En son 15 Aralıkta regl olmuştum aradan 15 gün geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim. Acaba dedim geç döllenme mi oldu
Normalde reglden 7-10 gün sonra falan yumurtlama olur. Şimdi kişiden kişiye değişir. Adetin kaç gün sürdüğüne ve döngü uzunluğuna, genel yumurtlama günlerine göre değişkenlik olur. Her ay aynı günde yumurtlama da olmayabilir. Geç döllenme, yumurtlama geç olduğunda gerçeklesebilecek bir şey. Regl başlangıç tarihiniz 15 Aralık ise siz erken bile yumurtlamışsınız. Çünkü genelde reglin ortasında yumurtlama olur ve adete yakın gebelik oluştuysa öğrenilir. Siz çok erken öğrendiğinize göre geç değil de erken yumurtlama olmuş demek ki. Desek ki önceki aydan, o da mümkün gözükmüyor. Çünkü beta hcg değeriniz 568. Önceki aydan falan olsa çok daha yüksek bir değer olurdu yani.

Back
X