Kuzum bu ay femara kullandım cumartesi kontrolüm var. Bana da dua et hamilelerin duası kabul olurmuş hep ettin biliyorum amaCanımmm inşallah olacak umudunu yitirme lütfen. Nedir durumlar şuanli aşama.bak ben de 15 ay bekledim biliyorsun
inşallah herkese dua ediyorum ben de olumsuz olur diye üzülüyordum ama sonuç çok iyi hamileyim çok şükür Allah bana mucize verdi ama hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin kim istiyorsanKuzum nasılsın hamilelik nasıl gidiyor? Ben daha hamile kalamadım 1 sene olucak
çok teşekkür ediyorum çok mutluyum Allah şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah hamileyimCanımmm inşallah olacak umudunu yitirme lütfen. Nedir durumlar şuanli aşama.bak ben de 15 ay bekledim biliyorsun
inşallah canım benim çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok güzel duygu ben çok bekledim çok istedim Allah şükürler olsun hayırlı evlat versinKuzum bu ay femara kullandım cumartesi kontrolüm var. Bana da dua et hamilelerin duası kabul olurmuş hep ettin biliyorum ama
Merhaba Çok sevindim nasıl anladınız artışa mı bakıldı tekrarçok teşekkür ediyorum çok mutluyum Allah şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah hamileyim
Allah'ım sana çok yakın zamanda hamilelik haberini verecek gerçekten yürekten duacını mı şu an ve aklıma geldikçe bütün herkese ediyorum vignette her namazınimda her zaman bütün Evşat isteyenlere dua ediyrum. Benim yarın 23 hafta bitiyor oğlum olacak bir kızım vardı ya anca alışveriş hazırlıklara başladık işte sen de bana dua et sağlıkla kucağıma alayımKuzum bu ay femara kullandım cumartesi kontrolüm var. Bana da dua et hamilelerin duası kabul olurmuş hep ettin biliyorum ama
Amin canım benim hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah bir kız bir oğlan ne güzel rabbim bana da nasip etsinAllah'ım sana çok yakın zamanda hamilelik haberini verecek gerçekten yürekten duacını mı şu an ve aklıma geldikçe bütün herkese ediyorum vignette her namazınimda her zaman bütün Evşat isteyenlere dua ediyrum. Benim yarın 23 hafta bitiyor oğlum olacak bir kızım vardı ya anca alışveriş hazırlıklara başladık işte sen de bana dua et sağlıkla kucağıma alayım
Amin canım olacak inanıyorum ben gerçekten hissediyorum olacak üzülme lütfenAmin canım olacak inanıyorum ben gerçekten hissediyorum olacak üzülme lütfenAmin canım benim hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah bir kız bir oğlan ne güzel rabbim bana da nasip etsin
ben gögüs doktoruna gitmiştim hcg 6.3 çıktı dedi hamilesin dedi kadın doğuma gitme mi söyledi pazartesi günü gideceğimMerhaba Çok sevindim nasıl anladınız artışa mı bakıldı tekrar
Amin canım benim hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah bir kız bir oğlan ne güzel rabbim bana da nasip etsin
6. 3 un artışına baktırın yarın derim artış varsa gebelik vardır gogus Dr.u da bunu dedi mitabii ki de isteyen herkese mevlam versin bura da kimin olursa sevinirim allahım isteyen herkese nasip etsin
tabii ki mutlaka bir kadın doğuma gitmem gerektiğini daha başlangıç bu dedi çok küçük6. 3 un artışına baktırın yarın derim artış varsa gebelik vardır gogus Dr.u da bunu dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?