+15 ten yukarisi gebelik demek. Gebesiniz. Ultrasonda gorunmez ki... su doktorların aciklama yapmamasi insani sinir ediyor.
Ay inşallah yaaa çok teşekkürlerHamilesin canim ama coook erken ogrenmissin. 2 gunde bir testi tekrarlaman lazim. Hcg degeri 2gunde 2 kati yukselmesi gerekiyor. Hadi hayirlisiyla dunyaya gelsin bebisin :)
Ya aslında benim geçen ay reglim biraz garip oldu haziran 23 de oldum ve normalde 5 gün ve aşırı olurken sadece iki gün oldum ve damla gibi oldum arkasina 1.de tekrarladı bu ve yine aynı sekil ve yine arkasına 10.da oldum ve yine aynı yani bu ay hangisini baz alacağımı da bilmiyorum eğer 23 haziran ı baz alırsam geciktim diğerlerini baz alırsam daha varCanım umarım hamilesindir. Degilsen de yaz olurmu sonucun öyle çıkmasının sebebi neymiş. Geçen ay ben de daha bir hafta varken yaptırdım 5,18 çıktı hamilesin dediler ama ben gunumden iki gün erken oldum. Ay inşallah hamilesindir . Ben de hamileymisimdir de bu ay tutunması daha kolay olur. Kafam karışık biraz umarım anlatabilmisimdir derdimi :)
Allah Allah tuhaf olmuş gerçekten, onları da şöyle hem doktora canım, bakalım ne diyecek . Mutlu haberler al inşallah :) sonucu da yaz lütfen olur muYa aslında benim geçen ay reglim biraz garip oldu haziran 23 de oldum ve normalde 5 gün ve aşırı olurken sadece iki gün oldum ve damla gibi oldum arkasina 1.de tekrarladı bu ve yine aynı sekil ve yine arkasına 10.da oldum ve yine aynı yani bu ay hangisini baz alacağımı da bilmiyorum eğer 23 haziran ı baz alırsam geciktim diğerlerini baz alırsam daha var
Bugün tekrar kan testi yaptırdım ve sonuç olarak 33.4 çıktı daha doktorla görüşmedim görüşünce yazacam sizlere ay Allahım isteyen herkese versin insallahAllah Allah tuhaf olmuş gerçekten, onları da şöyle hem doktora canım, bakalım ne diyecek . Mutlu haberler al inşallah :) sonucu da yaz lütfen olur mu
Ayy hamilesin galiba o zaman öyle mii :) artışın onu gosteriyo gibi . İnşallah her şey yolunda gider canimmm. Amiiinnn bize de versin hayirlsiyla insallah.Bugün tekrar kan testi yaptırdım ve sonuç olarak 33.4 çıktı daha doktorla görüşmedim görüşünce yazacam sizlere ay Allahım isteyen herkese versin insallah
Kızlar Evet hamileyim bugün testin sonucu 198.6 çıktı Allahım herkese nasip etsin ilk başta da isteyenlere inşallahAyy hamilesin galiba o zaman öyle mii :) artışın onu gosteriyo gibi . İnşallah her şey yolunda gider canimmm. Amiiinnn bize de versin hayirlsiyla insallah.
Ay kuzum hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah :) benim için de dua eder misin canım. Çok sevindim ya umut oldun bana, geçtiğimiz ay ben de hamileydim o zaman 5,18 çıkmıştı.Kızlar Evet hamileyim bugün testin sonucu 198.6 çıktı Allahım herkese nasip etsin ilk başta da isteyenlere inşallah
Ederim tabiki de canım benim. Testi tekrarladin mi peki 1 kez yapıp bıraktın mi. ? Ben eğer ilk doktora bakacak olsaydım tekrarlamamam gerekiyordu çünkü bana hiç bir şey demedi sende tek bir doktorla yetinme hem kendini de sartlandirma bu kez daha çok stres yaşayıp üzülürsünAy kuzum hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah :) benim için de dua eder misin canım. Çok sevindim ya umut oldun bana, geçtiğimiz ay ben de hamileydim o zaman 5,18 çıkmıştı.
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun bende birsey sormak istiyorum idrar yolu enfeksıyonu nedeniyle tedaviye başlayacaktım dr um neolur neolmaz dıye bhcg baktırdı adetime 7 gün kala değerim 0.40 çıktı gebelik oluşmamıştır değil miEderim tabiki de canım benim. Testi tekrarladin mi peki 1 kez yapıp bıraktın mi. ? Ben eğer ilk doktora bakacak olsaydım tekrarlamamam gerekiyordu çünkü bana hiç bir şey demedi sende tek bir doktorla yetinme hem kendini de sartlandirma bu kez daha çok stres yaşayıp üzülürsün
sağ canımm Allah razi olsun. Yok canım tekrarlamaya gerek kalmadı günümden iki gün erken şiddetli bi şekilde geldi kırmızılar. Yok sartlamiyorum canım. Olursa olur diyorum aksine :)Ederim tabiki de canım benim. Testi tekrarladin mi peki 1 kez yapıp bıraktın mi. ? Ben eğer ilk doktora bakacak olsaydım tekrarlamamam gerekiyordu çünkü bana hiç bir şey demedi sende tek bir doktorla yetinme hem kendini de sartlandirma bu kez daha çok stres yaşayıp üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?