- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
- Konu Sahibi denizdeniz06
-
iki günde bir ölçtürüp artışına bakmak gerekiyor sanırımhcg 7.29 olup daha sonra artan var mı ?
Benim 0.19 dan 14 e yükseldi 4 günde. Hakkınızda hayırlısı olsunhcg 7.29 olup daha sonra artan var mı ?
senin çok güzel yükselmiş.Ben 3 akşam üst üste verdim 1.akşam :5.74 2.akşam:6.52 3.akşam:7.29 çıktı dahada vermemeyi planlıyorum çünkü kimyasal gibi geliyo bana..adetime 2 gün kaldı büyük ihtimalle adetle atarımBenim 0.19 dan 14 e yükseldi 4 günde. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ben de regl olcam gibi sancim var, yarın dr randevum var. Herşey belli olcak bakalım hayırlısı. Üzülme sen de, Allah once sağlık sonra sağlıklı bi bebek verir umarım.senin çok güzel yükselmiş.Ben 3 akşam üst üste verdim 1.akşam :5.74 2.akşam:6.52 3.akşam:7.29 çıktı dahada vermemeyi planlıyorum çünkü kimyasal gibi geliyo bana..adetime 2 gün kaldı büyük ihtimalle adetle atarım
amin canım hepimize..Ben de regl olcam gibi sancim var, yarın dr randevum var. Herşey belli olcak bakalım hayırlısı. Üzülme sen de, Allah once sağlık sonra sağlıklı bi bebek verir umarım.
sizi daha çok üzmüştür tabi..değer yüksekmiş çünkübenim 455 çıkmasına rağmen adet 5 gün geçmişti düşük gelmişti bana sonra kimyasal olduğunu öğrendik
ben 2 düşük bir kimyasal yaşadım o yüzden son olay hiç üzmedi en azından kürtaja vs gerek kalmadı öğrenmem ile düşmesi bir oldusizi daha çok üzmüştür tabi..değer yüksekmiş çünkü
anladım Allha yardımcın olsun inşallah.ben 2 düşük bir kimyasal yaşadım o yüzden son olay hiç üzmedi en azından kürtaja vs gerek kalmadı öğrenmem ile düşmesi bir oldu
allah allah 455 düşükmüymüş?benim 455 çıkmasına rağmen adet 5 gün geçmişti düşük gelmişti bana sonra kimyasal olduğunu öğrendik
bana düşük gelmişti o gün içime birşey olmuştu ki zaten olan oldu aslında annelik duygusu o zamandan başlıyor 2.dusugum de kanama olduğunda korkma belki tutunma dediler hayır düştü dedim 1.hamieligimde kalbi durmuş belirti yok ama içime doğdu ve o şekilde gittim Dr a sonuç hüsranallah allah 455 düşükmüymüş?
bana düşük gelmişti o gün içime birşey olmuştu ki zaten olan oldu aslında annelik duygusu o zamandan başlıyor 2.dusugum de kanama olduğunda korkma belki tutunma dediler hayır düştü dedim 1.hamieligimde kalbi durmuş belirti yok ama içime doğdu ve o şekilde gittim Dr a sonuç hüsranallah allah 455 düşükmüymüş?
çünkü ilk hamieligimde 2000 kusur olduğu için şaşırmıştımallah allah 455 düşükmüymüş?
hmm anladım. ben pek analmıyorum gerçi bu hcg olayından. Ben evde gebelik testinde çift çizgi gördüm gittim kan verdim 648 çıktı. Sonra iki güne bir kan falan vermdim yani. Öğrendikten 3 gün sonra doktora gittim o kadar :) Yani iki güne bir artması gerek olayını falan buradan öğrendim bençünkü ilk hamieligimde 2000 kusur olduğu için şaşırmıştım
Ben ilk çocuğumda kan testinden bile haberim yoktu evde idrar testi yaptım pozitif çıktı sonrada doktora gittim burda öğrendim hep bunları hatta şaşırdım ilk okuduğumda boşa stres hep bunlar bencehmm anladım. ben pek analmıyorum gerçi bu hcg olayından. Ben evde gebelik testinde çift çizgi gördüm gittim kan verdim 648 çıktı. Sonra iki güne bir kan falan vermdim yani. Öğrendikten 3 gün sonra doktora gittim o kadar :) Yani iki güne bir artması gerek olayını falan buradan öğrendim ben
Mrb arkadaşlar benimde 3 qun gecikmem oldu evde idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci cizgi çıktı. Akşamlar testi yaptırdık 31.43 çıktı 1 hafta sonra tekrar kan a bakalım Dediler 3 qun qecikme için bu değer normal mi bilgisi olan var mı ?
Peki sizce cumartesi yi mi beklesem yoksa bu akşam tekrar mı baktirsam salı akşamı bakılması bu qece yükselir mi yoksa cumartesiyi mi beklesem kararsızım3 gün gecikme için biraz düşük gibi ama belki geç döllenmedir.
Benim adete 1 gün kala 28 çıktı. Adet 3 gün gecikince 109.
Ondan bir hafta sonra da 3205.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?