Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba pokistik oliver yakınım için heyecanla açıyorum ben unuttum.10 gün geçmiş 7,56 kan testi.. gebelik silik çizgi.. yorumlarınız nedir lütfen cvp?
Merhaba pokistik oliver yakınım için heyecanla açıyorum ben unuttum.10 gün geçmiş 7,56 kan testi.. gebelik silik çizgi.. yorumlarınız nedir lütfen cvp?
Gebelik var ama düşük çıkmış sanki doktora gitsin yakınınız alttan bakila bilir diş gebelik geç döllenme vs ola bilir o yüzden düşük çıkmış olabilir değeri ama polikistik var dediniz bende de var benimde 14. Gün de öyle çıkmıştı gebelik sağlıklı gerçekleşti umut verip umudunuzu kırmak da istemiyorum en sağlıklısı si mutlaka tekrarla malı testi rabbim gönlünüze göre versin :)
Ya başında yakaladınız beta henüz yeni yükselirken, ya da sıkıntılı gebelik.
Bunu anlamanın en iyi yolu iki günde bir kan vermek. Ne oranda arttığına bakmak. Bi gün verecek bir gün vermeyecek birkaç kez.