• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG 7,56 gebelik var mi

rinakent

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
100
201
18
45
Merhaba pokistik oliver yakınım için heyecanla açıyorum ben unuttum.10 gün geçmiş 7,56 kan testi.. gebelik silik çizgi.. yorumlarınız nedir lütfen cvp?

Merhaba pokistik oliver yakınım için heyecanla açıyorum ben unuttum.10 gün geçmiş 7,56 kan testi.. gebelik silik çizgi.. yorumlarınız nedir lütfen cvp?
Var ama düşük çıkmış sanki doktora gitsin yakınınız inşallah güzel haberlerinizi alırız.

Gebelik var ama düşük çıkmış sanki doktora gitsin yakınınız alttan bakila bilir diş gebelik geç döllenme vs ola bilir o yüzden düşük çıkmış olabilir değeri ama polikistik var dediniz bende de var benimde 14. Gün de öyle çıkmıştı gebelik sağlıklı gerçekleşti umut verip umudunuzu kırmak da istemiyorum en sağlıklısı si mutlaka tekrarla malı testi rabbim gönlünüze göre versin :)

İnşallah sağolun yorumlarınıza
çaktırmıyor bana ama çok istiyor ve stresli eminim... rabbim dileyenlere sağlıkla nasip etsin

Ya başında yakaladınız beta henüz yeni yükselirken, ya da sıkıntılı gebelik.
Bunu anlamanın en iyi yolu iki günde bir kan vermek. Ne oranda arttığına bakmak. Bi gün verecek bir gün vermeyecek birkaç kez.

Back
X