Miniilos Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2019 106 158 18 22 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniilos #1 Merhaba hanimlar Benim perşembe günü adetime 4 gün vardı hcg 249.1 çıktı. Bugun adet günüm tekrar baktim 750.1 çıktı. Sizce artışı iyi mi? Henüz doktora gitmedim orada kanımi alan kişilere sordum artış iyi dediler. Haftaya gidecegim ama içim rahat etmedi
Merhaba hanimlar Benim perşembe günü adetime 4 gün vardı hcg 249.1 çıktı. Bugun adet günüm tekrar baktim 750.1 çıktı. Sizce artışı iyi mi? Henüz doktora gitmedim orada kanımi alan kişilere sordum artış iyi dediler. Haftaya gidecegim ama içim rahat etmedi
Youlost16 9 şbt kg 88.8 G 78.6 boy:167 hedef:60 6. Takım Kayıtlı Üye 9 Kasım 2018 14.120 41.504 548 22 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniilos #2 Miniilos .!.: Merhaba hanimlar Benim perşembe günü adetime 4 gün vardı hcg 249.1 çıktı. Bugun adet günüm tekrar baktim 750.1 çıktı. Sizce artışı iyi mi? Henüz doktora gitmedim orada kanımi alan kişilere sordum artış iyi dediler. Haftaya gidecegim ama içim rahat etmedi Genişletmek için tıkla... Önemli olan iki katı artış iki katı olmus zaten içinizi ferah tutun
Miniilos .!.: Merhaba hanimlar Benim perşembe günü adetime 4 gün vardı hcg 249.1 çıktı. Bugun adet günüm tekrar baktim 750.1 çıktı. Sizce artışı iyi mi? Henüz doktora gitmedim orada kanımi alan kişilere sordum artış iyi dediler. Haftaya gidecegim ama içim rahat etmedi Genişletmek için tıkla... Önemli olan iki katı artış iki katı olmus zaten içinizi ferah tutun
Miniilos Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2019 106 158 18 22 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniilos #3 Kutsal zebra .!.: Önemli olan iki katı artış iki katı olmus zaten içinizi ferah tutun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Kutsal zebra .!.: Önemli olan iki katı artış iki katı olmus zaten içinizi ferah tutun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
cileklipizza Sana emanetiz... Kayıtlı Üye 21 Mart 2009 1.375 84 318 Bursa 24 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniilos #4 Miniilos .!.: Merhaba hanimlar Benim perşembe günü adetime 4 gün vardı hcg 249.1 çıktı. Bugun adet günüm tekrar baktim 750.1 çıktı. Sizce artışı iyi mi? Henüz doktora gitmedim orada kanımi alan kişilere sordum artış iyi dediler. Haftaya gidecegim ama içim rahat etmedi Genişletmek için tıkla... ne durumdasınız yaptırdınız mı tekrar ?
Miniilos .!.: Merhaba hanimlar Benim perşembe günü adetime 4 gün vardı hcg 249.1 çıktı. Bugun adet günüm tekrar baktim 750.1 çıktı. Sizce artışı iyi mi? Henüz doktora gitmedim orada kanımi alan kişilere sordum artış iyi dediler. Haftaya gidecegim ama içim rahat etmedi Genişletmek için tıkla... ne durumdasınız yaptırdınız mı tekrar ?
Miniilos Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2019 106 158 18 24 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniilos #5 cileklipizza .!.: ne durumdasınız yaptırdınız mı tekrar ? Genişletmek için tıkla... Hayir yaptirmadim doktor zaten artisin iyi oldugunu soyledi. Ben sadece benim gibi birileri var mi degerler hakkinda bilgim olmadigi icin yazmistim.
cileklipizza .!.: ne durumdasınız yaptırdınız mı tekrar ? Genişletmek için tıkla... Hayir yaptirmadim doktor zaten artisin iyi oldugunu soyledi. Ben sadece benim gibi birileri var mi degerler hakkinda bilgim olmadigi icin yazmistim.