Canııımm ne güzel bizimde Ekim'de 4. Yıl bitiyor

rabbim sana ne güzel kendiliğinden vermiş.. benim hep normal kadın doğum Drları yüzünden sorun yok gebe kalırsın denilip gönderildim, 6 yıldır böyleydi. (Evlenmeden öncede bebek benim için hassas olduğum konu olduğu için hep gidiyordum) malesef kısır olduğumu öğrendim bende de yumurta rezervi aktifliği sorunum var. Olağandan fazla yumurta üretimi nedeniyle en fazla 11-12 mm oluyorlar en büyükleri.. aşılamaya başladık işte geç oldu güç oldu ama bebeğim şuan var.. umarım çok dua ediyorum bebeğim benimle kalır diye.. çok korkuyorum benim için bebeğimin olmama korkusu genç yaşlarımdan beri var, çocukken dahi oyun oynarken hep anne olmayı isterdim veteriner hekimim oda istediğim ve hayalimdeki meslekti ama hala şuan sorsan, hekimlik mi annelik mi diye tereddütsüz düşünmeden anneliği seçerdim.
Hobi edinmeyi el işleri yapmayı çok severim boş durmayı sevmem gezmeyi çok sevmem ancak turistik geziler ve doğa gezileri benim için heyecanlı olur.
Sağlıklı şekilde ilerlesin hamileliğimizde bebeklerimizi büyütelim güzel güzel inşallah canım benim