Hcg de artış var ama 2 katı değil

Dondurmamgaymak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
22
5
1
35
Kızlar bir haftadır kan veriyorum neredeyse ama değerlerim hiç iki katı artmıyor. Doktor dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum. Sonuçlarım şu şekilde
28 martta 23
1 nisanda 72
3 nisanda 98.55
7 nisanda 177.98

Kızlar bir haftadır kan veriyorum neredeyse ama değerlerim hiç iki katı artmıyor. Doktor dış gebelik olabilir dedi çok korkuyorum. Sonuçlarım şu şekilde
28 martta 23
1 nisanda 72
3 nisanda 98.55
7 nisanda 177.98
Canm oncelikle insallah guzel sonuclanir bu durum..bende dun kan verdim degerim cok dusuk cikti 12.39..yarin tekrar vereceim merakla bekliyorum...seninde son hafta degerin bozulmus galiba..

Geçmiş olsun canım sağlıklı gebelik değil gibi yinede inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Dış gebelik teşhisi koyarlarsa Doktorunu çok iyi seç mümkünse tıp fakültesine git ama bana kimyasal gebelik gibi geldi kanaman var mı

Dış gebelikte kahverengi lekenme ağrı kusma oluyor ama bu ilerleyen safhada oluyor sen yinede kendini takip et geçmiş olsun canım. birde dış gebelikte beta hcg bir artıyor bir azalıyor seninkinde hep az az artmış o yüzden kimyasal olabilir dedim. benim doktorum dış gebelik beta hcg 500 e kadar hızlı yükselip sonra bozulur demişti. inşallah en sağlıklı şekilde atlatırsın bu dönemi

Yüzde 60 artması yeterli benimki tam iki katı artmadi diye kürtaj etti doktor bekle biraz daha kese oluasini falan çok pişmanım ben

Dış gebelikte kahverengi lekenme ağrı kusma oluyor ama bu ilerleyen safhada oluyor sen yinede kendini takip et geçmiş olsun canım. birde dış gebelikte beta hcg bir artıyor bir azalıyor seninkinde hep az az artmış o yüzden kimyasal olabilir dedim. benim doktorum dış gebelik beta hcg 500 e kadar hızlı yükselip sonra bozulur demişti. inşallah en sağlıklı şekilde atlatırsın bu dönemi
İnşallah canım sağolasın

Bende o pişmanlığı yaşamayaym diye bekliyorum ama inşallah bu seferde geç kaldığım için pişman olmam
10 uncu haftaya kadar kürtaj zamanın var canım sıkıntı yapma iyice emin ol 6. Haftada bana sağlık siz gebelik dedi doktor başka bidoktor ise normal olabilirdi dedi ha vicdanım sızlıyor

3 nisan 7 nisan arasi 4 gun var
3 nisan diyelimki 100
5 nisan en az 190-200
7 nisan 400 seviyesi olmaliydi :(

Ne yapmayi dusunuyorsun? Yarin tekrar test yaptir canim 7-9 arasindaki farki gorelim. Insallah birden guzelce artmaya baslar

Back
X