Hcg Değer Artışı

aylinky

instagram: @birannesenmisin
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
182
123
33
33
Kızlar merhaba,
11 Eylülde hcg değerim 81 idi bugün yani 17 Eylülde 2130 çıktı. Sizce çok mu artmış? Ne dersiniz?

Biraz fazla gibi sanki ama bilemiyorum doktorunuza danışmanız en iyisi. Farklı laboratuvarlarda yapıldıysa tahliller farklılık gösterebilir. Bence hemen doktora gidin çünkü 2130da vajinal ultrasonda keseyi de görebilir benim 1700lerde kese görünmüştü. Belki de herşey normal şuan boşuna kendinizi üzmeyin. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

Biraz fazla gibi sanki ama bilemiyorum doktorunuza danışmanız en iyisi. Farklı laboratuvarlarda yapıldıysa tahliller farklılık gösterebilir. Bence hemen doktora gidin çünkü 2130da vajinal ultrasonda keseyi de görebilir benim 1700lerde kese görünmüştü. Belki de herşey normal şuan boşuna kendinizi üzmeyin. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Merhaba hemen testin ertesi günü doktora gittim kese normal ultrasonla dahi görüldü doktorum her şey yolunda dedi :) sorun yok :) desteğiniz için çok teşekkürler

Kese değer artışına göre mi haftaya göre mi belli olur benim 3 haftalık sanırım, 323 çıktı? Benimki de görünür mü şimdi?

Back
X