Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya nasıl oldu biraz anlatır mısın çok heyecanlandımBen varimm
anlatim canım ben 18 aralikta düşük yapmaya başladım hcg baktirdim sürekli sıfırlanması gerekiyor çünkü en son 11 ocak ta baktirdim 1.24 çıktı bu tahlilden 5 gün oncede yumurtlama zamanimdi ve şüpheli bir iliskimiz oldu ben 20 ocak ta yine baktirdim ve 55 olmuştu yeni bir hamilelikCanım ya nasıl oldu biraz anlatır mısın çok heyecanlandım![]()
test ne zaman yapildiBenim 4 gün geçmişti doktor a gittim ne yalan söyleyeyim doktor dan öğrendim sonucunu bilmiyordum tek bildiğim şey negatif ve tarlusal a başladım hatta bitti bugün ve az önce internetten sonucuma baktım 1.2 ve hep 0 olurdu benim pko luyum gecikmesi normalde 3 aydır düzenli regl oluyordum
Böyle bir durumdan bilgim yoktu bundan sonra dikkat ederim uyarı için teşekkürlerMesaj başlığı konunun içeriği ile ilgili bir şekilde kısa ve anlaşılır olmalı.Mesaj içeriği ise sorununuzu anlatır biçimde detaylı olmalı.Yaptığınızın tersi yani.Bu şekilde dikkat edilirse daha kolay bilgi edinilir hemde kurallara uyulmuş olunur...
Bi hafta önce hala adet olmadım ama ilaç zaten yeni bittitest ne zaman yapildi
Şuan 11 gün gectiSenin adetin ne zamandi günün geçti mi
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canim Benimde pko var acaba geç yumurtlamis olabilir miyim yani adet günüme yakın yada adet zamanımda?anlatim canım ben 18 aralikta düşük yapmaya başladım hcg baktirdim sürekli sıfırlanması gerekiyor çünkü en son 11 ocak ta baktirdim 1.24 çıktı bu tahlilden 5 gün oncede yumurtlama zamanimdi ve şüpheli bir iliskimiz oldu ben 20 ocak ta yine baktirdim ve 55 olmuştu yeni bir hamilelik