• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hcg degeri anlamadım lütfen yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nibaku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
114
55
48
28
Merhaba arkadaşlar bişey soracaktm ben bugun sağlık ocağı kan testi sonucum öğrendim 17.78 dedi doktor var da diyemem ama yok da diyemem adetim gecikti test yaptım silik çıkyor sizce hamile miyim

Eklentiler

• 16153850785938511272843099190286.webp
    16153850785938511272843099190286.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba arkadaşlar bişey soracaktm ben bugun sağlık ocağı kan testi sonucum öğrendim 17.78 dedi doktor var da diyemem ama yok da diyemem adetim gecikti test yaptım silik çıkyor sizce hamile miyim
Tebrikler hamilesin💗

Hamilesin canım.daha çok yeni olduğu için öyledir. 4 gün sonra yine kan ver 🥰

Beta hcg değeri 5 ve üzeri olduğu zaman hamilesin demektir doktor nasıl var da diyemem yokta diyemem diyor

Hamilesin canım.daha çok yeni olduğu için öyledir. 4 gün sonra yine kan ver 🥰
Bunlar 1 hafta önce yaptım ilk test de şimdi yaptım 17.78 hcg degeri hamilelik belirtisi mi. Aynen haftaya bir daha verecem

Eklentiler

• IMG_20210307_145327.webp
    IMG_20210307_145327.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 60
Bunlar 1 hafta önce yaptım ilk test de şimdi yaptım 17.78 hcg degeri hamilelik belirtisi mi. Aynen haftaya bir daha verecem
Kötü düşünme çok yeni daha rabbim.kucagina sağ sağlım almayı nasip etsin bu sağlık ocağı doktorları geneli böyle. Sen 1 hafta sonra kadın doguma görün dış gebelik vs mi baksınlar

Adetime 5 gün varken yapmistim ben de ve varla yok arasi silik cizgi cıkmıstı. 15 gün sonra kan testinde netlesti:)) hamilesiniz

İnşallah hakkımda şu mübarek kandil günü hayırlı ne ise hepimiz için o olsun doktor dan randevu alacam

Daha yeni tutunmuş bebişiniz hayırlı olsun tebrikler. Beklemeden 2 günde bir kan verin test te yapabilirsiniz çizgi koyulaşırsa iyiye işarettir ama kan değeri önemli 2 günde bir artış güzel olursa sorun yok ama Allah korusun artış olmaz yada düşerse kimyasal gebelik oluyor.

Hareket çok etme dinlenebildigin kadar dinlen ağır sakın kaldırma 🥰
Ben yaklaşık 2 ay önce 17+6 ikiz bebeklermi kaybettim anne karında kalpleri durdu o yüzden cok korkuyorum. Rabbım sağlık olsun sağ salim kucagıma almayı cok istedim Rabbım nasip etti bu hayırlıymış ilk hamilelim de hemen çift cizgi cıkınca anladm ama bu sfer ben anladm doktor da öyle deyince emin olamadım yorum yapan herkes de Allah razı olsun şu kandil günü yüce Rabbım duysun sesimizi

Back
X