Hcg değeri düşüp daha sonradan yükselen varmı?

denizdeniz06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
270
138
23
sonucum 3 gün önce 7.26 idi.Doktor yüzde seksen gebesin dedi folik asit yazdı ama benim bugün biraz kan geldi ve sonuç 5.76

Kimyasal canım benim benim de 20idi sonra 9 oldu düştü ama üzülme kimyasaldan sonra hamile kalma olasiligin yüksek benim kimyasal dan sonraki ay yine hamile kaldim çok şükür sende kalirsin merak etme Rabbimin izniyle

kızlar merhaba bende aşılamamın 11. günü test yaptım 4,10 çıktı gebelik yok mu?
:(

isallah gorur bende ayni durumdayim senin durumn nedir canim
Ya cnm bnim durum çok karışık ya bn adet oldum bir hafta önce ama doktorum teste yaptı 9.28 çıktı bir gün sonra tekrar yaptım 11.78 oldu iki gün sonra yaptım 11.11 oldu kimyasal heralde dedim çünkü adette olmuştum yani ilaçtan diye düşündüm bugün pembe renk akıntım oldu test yaptım evde pozitif hemde baya belirgin değer 45.78 olmuş iki gün sonra yani dün gene verdim 99.56 olmuş bugün hastane randevum var bakalım ne diycek

Ya cnm bnim durum çok karışık ya bn adet oldum bir hafta önce ama doktorum teste yaptı 9.28 çıktı bir gün sonra tekrar yaptım 11.78 oldu iki gün sonra yaptım 11.11 oldu kimyasal heralde dedim çünkü adette olmuştum yani ilaçtan diye düşündüm bugün pembe renk akıntım oldu test yaptım evde pozitif hemde baya belirgin değer 45.78 olmuş iki gün sonra yani dün gene verdim 99.56 olmuş bugün hastane randevum var bakalım ne diycek
isallah guzel haber alirsin bna bildir ltfen olurmu

valla bnim durum soyle ben 16 myista ilk kan testi yptrdim 22 cikti 22 mayista 43 cikti dunde 43 cikti anliycan 1 hftda sadece 2 kat artmis kimysl dedi doktor bi kac gun doktora gitmeyi dusunmuyorum ama bnde hic bir kanama leklnme olmdi
İnsallah sağlıkla turunurlar cnm

Evet cnm geldim muane etmedi değer artışina bakılırsa sağlıksız dedi yarın tekrar gel kan ver dedi de bn gelmem ya bir hafta sonra falan baktırın
bende ayni dusuncedyim bu stresi yasamk istemiorm eger kanamam falan olmazssa hafta ya persembe doktora gidcem zten kanda kalamdi vere vere bekliycem artik allahin takdiri ne yonde olursa onu yasiycaz

Back
X