- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
- Konu Sahibi denizdeniz06
-
ama yükseldi işte canım 21.21 oldu 5 iken.Canim kimyasal olabilir dusen hcg malesef yukselmez
Konu çok eski ama umarım görürsün şuan tamamen seninle aynı şeyleri yasiuorumama yükseldi işte canım 21.21 oldu 5 iken.
isallah gorur bende ayni durumdayim senin durumn nedir canimKonu çok eski ama umarım görürsün şuan tamamen seninle aynı şeyleri yasiuorum
Ya cnm bnim durum çok karışık ya bn adet oldum bir hafta önce ama doktorum teste yaptı 9.28 çıktı bir gün sonra tekrar yaptım 11.78 oldu iki gün sonra yaptım 11.11 oldu kimyasal heralde dedim çünkü adette olmuştum yani ilaçtan diye düşündüm bugün pembe renk akıntım oldu test yaptım evde pozitif hemde baya belirgin değer 45.78 olmuş iki gün sonra yani dün gene verdim 99.56 olmuş bugün hastane randevum var bakalım ne diycekisallah gorur bende ayni durumdayim senin durumn nedir canim
isallah guzel haber alirsin bna bildir ltfen olurmuYa cnm bnim durum çok karışık ya bn adet oldum bir hafta önce ama doktorum teste yaptı 9.28 çıktı bir gün sonra tekrar yaptım 11.78 oldu iki gün sonra yaptım 11.11 oldu kimyasal heralde dedim çünkü adette olmuştum yani ilaçtan diye düşündüm bugün pembe renk akıntım oldu test yaptım evde pozitif hemde baya belirgin değer 45.78 olmuş iki gün sonra yani dün gene verdim 99.56 olmuş bugün hastane randevum var bakalım ne diycek
Tm cnm senin nasil durumisallah guzel haber alirsin bna bildir ltfen olurmu
Tm cnm senin nasil durum
valla bnim durum soyle ben 16 myista ilk kan testi yptrdim 22 cikti 22 mayista 43 cikti dunde 43 cikti anliycan 1 hftda sadece 2 kat artmis kimysl dedi doktor bi kac gun doktora gitmeyi dusunmuyorum ama bnde hic bir kanama leklnme olmdiTm cnm senin nasil durum
İnsallah sağlıkla turunurlar cnmvalla bnim durum soyle ben 16 myista ilk kan testi yptrdim 22 cikti 22 mayista 43 cikti dunde 43 cikti anliycan 1 hftda sadece 2 kat artmis kimysl dedi doktor bi kac gun doktora gitmeyi dusunmuyorum ama bnde hic bir kanama leklnme olmdi
isallah bnm pek umidim yok senden hber bkliyorum bugun muhkkak bildr bna rabbim guzel hberler duyrsunİnsallah sağlıkla turunurlar cnm
canim cok merak edirom gittinmi doktora sonuc ne olduİnsllah cnm haber ederim tabi
Evet cnm geldim muane etmedi değer artışina bakılırsa sağlıksız dedi yarın tekrar gel kan ver dedi de bn gelmem ya bir hafta sonra falan baktırıncanim cok merak edirom gittinmi doktora sonuc ne oldu
kan verdinmi bugun kac ciktiEvet cnm geldim muane etmedi değer artışina bakılırsa sağlıksız dedi yarın tekrar gel kan ver dedi de bn gelmem ya bir hafta sonra falan baktırın
Bugün istemedi cnm yarın ver dedi 2 güne bir bakiliyorya artisakan verdinmi bugun kac cikti
bende ayni dusuncedyim bu stresi yasamk istemiorm eger kanamam falan olmazssa hafta ya persembe doktora gidcem zten kanda kalamdi vere vere bekliycem artik allahin takdiri ne yonde olursa onu yasiycazEvet cnm geldim muane etmedi değer artışina bakılırsa sağlıksız dedi yarın tekrar gel kan ver dedi de bn gelmem ya bir hafta sonra falan baktırın
Cnm nasıl geçiyor seninbir değişiklik oldumubende ayni dusuncedyim bu stresi yasamk istemiorm eger kanamam falan olmazssa hafta ya persembe doktora gidcem zten kanda kalamdi vere vere bekliycem artik allahin takdiri ne yonde olursa onu yasiycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?