- 17 Şubat 2025
- 143
- 32
- 13
- Konu Sahibi deryadeniz7368
-
Değer düşük değil gâyet normal ben 103 ile öğrenmiştim. Lekelenmenin sebebi nedir bilemiyorum.Selamlar adet günümde hcg 150 çıktı bu değer düşük mu sizce.biliyorum önemli olan artış ama sanki adetim başlıyormuş gibi lekelenmeler oldu o yüzden tedirgin oldum
Lekelenmeniz varsa kadın doğumcuya derhal bugun gidin. Yerleşme de olabilir başka bir şey de. Muayene olmakta fayda varSelamlar adet günümde hcg 150 çıktı bu değer düşük mu sizce.biliyorum önemli olan artış ama sanki adetim başlıyormuş gibi lekelenmeler oldu o yüzden tedirgin oldum
Bu degeri adet tarihinden önce mi ogrenmistiniz.benim çok erken değil adet günüm olduğu için düşük mu diye dusundumDeğer düşük değil gâyet normal ben 103 ile öğrenmiştim. Lekelenmenin sebebi nedir bilemiyorum.
Gittim banada progesteron verdi. Siz bu degeri ne zaman ogrenmistiniz.erken öğrenince düşük çıktığını biliyorum ama adet gunu için normal mi benim degerimBenim ilk hamileliğim de 17 çıkmıştı değerim, iki güne iki kat artıs olması gerekiyor, lekelenme için doktora gidin bana progesteron vermişti
Hayır adet gecikmesinden 2 hafta sonra öğrenmiştim. Geç döllenme oldu.Bu degeri adet tarihinden önce mi ogrenmistiniz.benim çok erken değil adet günüm olduğu için düşük mu diye dusundum
Endişelenmeyin bu değer yumurtlama gününüze bağlı. Siz sadece artışını kontrol edinGittim banada progesteron verdi. Siz bu degeri ne zaman ogrenmistiniz.erken öğrenince düşük çıktığını biliyorum ama adet gunu için normal mi benim degerim
Geç döllenmeyi yumurtlama tarihinizden mi biliyorsunuz.bende ovülasyon testi yapmıştım 30 mayıs pik 31 çatlama oldu döllenme daha geç olabilir miHayır adet gecikmesinden 2 hafta sonra öğrenmiştim. Geç döllenme oldu.
Normalde o tarihte varsa kanda çıkıyor.hatta idrarda bile çıkıyor.erken değil diye biliyorum ben.mutlaka bi doktora görünün başka bisey olabilirselam kızlar 10 haziran adet gecikmemin 1.günüydü kan verdim 1.20 çıktı şu an da adeti gecikmemin 4 . günü nefes alamıyacak şekilde sol kasık ağrım var belime ve bacaklarıma vuruyor ağrı acaba kan vermek için acele mi etim yorumlar mısınız lütfen.
Evet yumurtlama geç oluyor ve son adet tarihiyle uyuşmuyor ultrasondaki görüntü. Ben ovulasyon testi yapmıyordum ama.Geç döllenmeyi yumurtlama tarihinizden mi biliyorsunuz.bende ovülasyon testi yapmıştım 30 mayıs pik 31 çatlama oldu döllenme daha geç olabilir mi
Tesekkurler cevaplarınız içinEvet yumurtlama geç oluyor ve son adet tarihiyle uyuşmuyor ultrasondaki görüntü. Ben ovulasyon testi yapmıyordum ama.
Regliniz düzenli miydi. Nefes kesecek kadar ağrı normal değil doktora görünebilirsiniz.Normalde o tarihte varsa kanda çıkıyor.hatta idrarda bile çıkıyor.erken değil diye biliyorum ben.mutlaka bi doktora görünün başka bisey olabilir
Ne demekTesekkurler cevaplarınız için
belki geç dölenme olur dedim bekliyorum henüz ağrılarım çok sadeceNormalde o tarihte varsa kanda çıkıyor.hatta idrarda bile çıkıyor.erken değil diye biliyorum ben.mutlaka bi doktora görünün başka bisey olabilir
Olabilir inşallah hersey yolundadırbelki geç dölenme olur dedim bekliyorum henüz ağrılarım çok sadece
İki gün sonra tekrar kan verip doktora gidin progestan başlar lekelenme içinSelamlar adet günümde hcg 150 çıktı bu değer düşük mu sizce.biliyorum önemli olan artış ama sanki adetim başlıyormuş gibi lekelenmeler oldu o yüzden tedirgin oldum
Gidicem tekrar teşekkür ederimİki gün sonra tekrar kan verip doktora gidin progestan başlar lekelenme için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?