Hcg degeri yardım

deryadeniz7368

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
143
32
13
Selamlar adet günümde hcg 150 çıktı bu değer düşük mu sizce.biliyorum önemli olan artış ama sanki adetim başlıyormuş gibi lekelenmeler oldu o yüzden tedirgin oldum

Selamlar adet günümde hcg 150 çıktı bu değer düşük mu sizce.biliyorum önemli olan artış ama sanki adetim başlıyormuş gibi lekelenmeler oldu o yüzden tedirgin oldum
Lekelenmeniz varsa kadın doğumcuya derhal bugun gidin. Yerleşme de olabilir başka bir şey de. Muayene olmakta fayda var

Benim ilk hamileliğim de 17 çıkmıştı değerim, iki güne iki kat artıs olması gerekiyor, lekelenme için doktora gidin bana progesteron vermişti
Gittim banada progesteron verdi. Siz bu degeri ne zaman ogrenmistiniz.erken öğrenince düşük çıktığını biliyorum ama adet gunu için normal mi benim degerim

selam kızlar 10 haziran adet gecikmemin 1.günüydü kan verdim 1.20 çıktı şu an da adeti gecikmemin 4 . günü nefes alamıyacak şekilde sol kasık ağrım var belime ve bacaklarıma vuruyor ağrı acaba kan vermek için acele mi etim yorumlar mısınız lütfen.

Normalde o tarihte varsa kanda çıkıyor.hatta idrarda bile çıkıyor.erken değil diye biliyorum ben.mutlaka bi doktora görünün başka bisey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…