HCG degeri yuksekligi ve çogul gebelik

Yenigelinn44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
111
45
98
Malatya
Kızlar bugün hastaneye gittim 4+4 günlük gebeyim kese gorundu bir tane 10mm degerinde HCG degerim 10000 çıktı HCG yüksek değil mi hoca cogul olabilirde olmayabilir de dedi Boyle olan varmı aranızda

Buyuk ihtimalle cogul gebeliğe benziyor ama kesin diyemeyiz beta hgc yuksek seyredip tek doğumlar oluyor

Kızlar bugün hastaneye gittim 4+4 günlük gebeyim kese gorundu bir tane 10mm degerinde HCG degerim 10000 çıktı HCG yüksek değil mi hoca cogul olabilirde olmayabilir de dedi Boyle olan varmı aranızda
Canım öncelikle hayırlı olsun evet baya yüksek çıkmış maşallah :nazar: ama olabilirde olmayabilirde çünkü yüksek betayla tek olanlar oluyor

Hayırlı olsun , beta takibi yapılması gerekiyor bildiğim kadarıyla haftada bir temkinli olmanda fayda var

Sen adet bitimi gebe kalmış olabilirsin canım testin de adete dört gün kala çok koyuydu doktor kesene göre gün belirler 4+4 de 10000 ve kese görmek mümkün değil

Kese 10 mm bilmiyorum bende net bisey demedi ailemde ucuzluk var

Eklentiler

• IMG-20200708-WA0000.webp
    IMG-20200708-WA0000.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 58
Ben gebeliğimi 6. haftada öğrendim. Bhcg 14.522 çıkmıştı. Bu şekilde yüksek olup da tek de olabiliyor, benim böyle oldu. Hayırlısı olsun.

Back
X