- 21 Ekim 2023
- 13
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi tknnurella
-
İkiz annesi değilim ama transfer sürecindeyim bendemerhaba transferimin 9. günü yaptırdığım testte değerim 89.5 11. gün yaptırdığımda 209.5
bugün yani 16. günde yaptırdığımda tam 2000 çıktı acaba ikiz olabilir mi ikiz anneleri sizlerin değerleri kaçtı
amin teşekkür ederimİkiz annesi değilim ama transfer sürecindeyim bendebildiğim kadarıyla ikiz değil canım arkadaşım 9.gün 144 değeri 11.gün 246 diydi şuan tek bebiş bekliyor tüp bebekte değerler bazen ilaçlardan dolayı yüksek çıkabiliyor kese görmeye gittiğinizde netleşir insaAllah hakkınızda hayırlısı olsun
hiç önemli değil ikiz ya da tek olması 3 yıldır bu anı bekliyorum sadece çift embriyo transferi olduğu için acaba mı dedim merak ettim kese ve kalp atışı için de 10 kasım da gideceğiz Allahın izniyle şu an bu haberleri almış olmak bile yetiyor iğnelerin içinde ilaç değil bal var sanki Allahım isteyen herkese versin kimsenin emeğini boşa çıkarmasınHayirli olsun. Benimde hızlı arris oluyodu ama tek embriyo ve tek bebek bekliyoruz suan. İlk değerlerde 2 3 kere doktoruma sormuştum çok yükseliyor ikiz mi acaba diye. Bu onunla ilgili değildir demişti. 2000kerdeki değerle kese görünür bi kaç haftayada kese içinde varsa 2. Bebek görünebilir. Ki bazen daha da geç gorunebiliyor tek kese ve 2 bebek varsa. Bence buna takılmayın değerleriniz çok güzel artmış elhamdülillah mutlulugunuz tadını çıkartın bolca dua edin yavrunuz için
hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin10. Gün 380, 12. Gün 682, 14. Gün 1251, 16, gün 2484 ikizlere hamileyim
Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinHiç belli olmaz.5. gün çift embriyo transferi 7. gün 97.55 9. gün 186.47 11. gün 366.1 çıktı. İki kese de tutunmuş. 8+5 olduk , ikisi de haftasıyla günü gününe uyumlu. 11. günden sonra doktorum bir daha test istemediği için yapmadım. 18. gün keseleri gördük, 28. gün de kalp atışlarını.
Hayırlı olsun hamileliğinizmerhaba transferimin 9. günü yaptırdığım testte değerim 89.5 11. gün yaptırdığımda 209.5
bugün yani 16. günde yaptırdığımda tam 2000 çıktı acaba ikiz olabilir mi ikiz anneleri sizlerin değerleri kaçtı
teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun Allahım sağ alim kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı olsun hamileliğinizBenim de 10.gün 600 çıktı ben de merak ediyorum
Ben de 9 veya 10 Kasım’da kese randevusuna gideceğim çok heyecanlıteşekkür ederim sizinde hayırlı olsun Allahım sağ alim kucağımıza almayı nasip etsin10 kasımda kese ve kalp atışı için gideceğiz bakalım çok heyecanlıyım günler geçmiyor ekim ayı 60 gün oldu sanki
hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah9. Gün 245, 11. Gün 740 13. Gün 2402 tek bebek geliyor inşallah
kaçıncı gün embriyosu bide tek mi iki tane mi transfer ettiler 10. güne göre değeriniz baya yüksek çıkmış çünküBen de 9 veya 10 Kasım’da kese randevusuna gideceğim çok heyecanlı
5.gün embriyosu 2 tanekaçıncı gün embriyosu bide tek mi iki tane mi transfer ettiler 10. güne göre değeriniz baya yüksek çıkmış çünkü
benim de öyle Allah tamamına erdirsin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz5.gün embriyosu 2 tane
Merhaba kontrol için gittinizmi bebeginiz ikizmiteşekkür ederim sizinde hayırlı olsun Allahım sağ alim kucağımıza almayı nasip etsin10 kasımda kese ve kalp atışı için gideceğiz bakalım çok heyecanlıyım günler geçmiyor ekim ayı 60 gün oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?