hcg değerii

beyazgulosqe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
227
95
48
slm kızlar 5 haftalık hamileym bugun doktora gttım kan testi yapıldı beta hcg 371 cıktı son adet tarıhım 5 eylül buna gore düşük dedi doktor ama gec döllenmede olabılır dedı.bı de progesteronum 8,34 çıktı o da çok düşük aspirin ve progestan verdi. bu durumda olan var mı szce bebegım düşer mi :(

2. Gün sonra kan testini tekrarla iki katına yükseliyorsa sorun yoktur cnm hayırlı olsun

Yaa benim beta hcg iki gün de bir artarak devam ediyor en son 859 çıktı ama progesteron çok düşük cikti 0.163 doktor ilać başladı daha cok erken olduğu icin kese falan da görünmüyor bu sekilde olan ya da bu konuda bilgisi olam var mi :((**

Yaa benim beta hcg iki gün de bir artarak devam ediyor en son 859 çıktı ama progesteron çok düşük cikti 0.163 doktor ilać başladı daha cok erken olduğu icin kese falan da görünmüyor bu sekilde olan ya da bu konuda bilgisi olam var mi :KK43:(**
canım progesteronun cok dusuk doktor benmkıne bıle dusuk dedı 8,34 inşallah bebıslerımıze sag salım kavusurz

Arkadaşlar ben de sat. A göre 5+5 günlük gebeyim bhcg 2811 di ama kese görünmedi dr ne olumlu ne de olumsuz biy demedi beklicez dedi ama zaman geçmiyo bu süreçte çok yıprandım umarım bebişime kavuşurum hayırlısıyla..

Arkadaşlar ben de sat. A göre 5+5 günlük gebeyim bhcg 2811 di ama kese görünmedi dr ne olumlu ne de olumsuz biy demedi beklicez dedi ama zaman geçmiyo bu süreçte çok yıprandım umarım bebişime kavuşurum hayırlısıyla..
canım karından mı baktı doktorun vajinal ultrasonda 1500 üstü olunca görünüyor

Back
X