Aslında size 2 haftalık denildiğinde 4 haftalık hamileydiniz o nedenle şuanda 6 haftalık değer gözükmesi normal. İkiz gebelikte değer daha yüksek olabiliyor doğru ama sizin durumunuz normal. 2 haftalık demeleri de şundan kaynaklı dollenmeden sonra 2 hafta geçmiş. Ama genelde regl başlangıcina göre hesap yapiliyor.Kızlar aklım çok karıştı sizlere de sormak, akıl almak istedim.
Ben 7 temmuzda doktora gittim o zaman beta hcg değerim 48 idi ve bana 2 haftalık gebe olduğumu söyledi, bugün kontrol tahlilim vardı sağlık ocağında beta hcg değerim 45816 çıktı, değerime göre 6-7 haftalık gebelik çıktı. Bu hcg yüksekliği sizce neden olmuş olabilir gebeliğim 6 7 haftalık olmuş Olamaz. İkiz olabilir mi sizce bu durumu yaşayanınız var mı ? Şimdiden çok teşekkürler
Ben varım cnm hata seneler önce konu açmıştım beta HCG degerimle haftam uyusmuyodu ve sonuç ikiz gebelikKızlar aklım çok karıştı sizlere de sormak, akıl almak istedim.
Ben 7 temmuzda doktora gittim o zaman beta hcg değerim 48 idi ve bana 2 haftalık gebe olduğumu söyledi, bugün kontrol tahlilim vardı sağlık ocağında beta hcg değerim 45816 çıktı, değerime göre 6-7 haftalık gebelik çıktı. Bu hcg yüksekliği sizce neden olmuş olabilir gebeliğim 6 7 haftalık olmuş Olamaz. İkiz olabilir mi sizce bu durumu yaşayanınız var mı ? Şimdiden çok teşekkürler
Büşra hanımcım sonuç ne oldu paylaşabilir misiniz?ben de aynı durumdayım sizinle. Çok merak ediyoru haftaya cumartesi gideceğim randevuya.Aslında size 2 haftalık denildiğinde 4 haftalık hamileydiniz o nedenle şuanda 6 haftalık değer gözükmesi normal. İkiz gebelikte değer daha yüksek olabiliyor doğru ama sizin durumunuz normal. 2 haftalık demeleri de şundan kaynaklı dollenmeden sonra 2 hafta geçmiş. Ama genelde regl başlangıcina göre hesap yapiliyor.
Doktora gidebildiniz mi? Ben de aynı durumu yaşıyorum.Kızlar aklım çok karıştı sizlere de sormak, akıl almak istedim.
Merhaba sonuç ne oldu acabaKızlar aklım çok karıştı sizlere de sormak, akıl almak istedim.
Canım genelde doktorlar 1000 geçtikten sonra Beta bakmıyorlar bu değer gayet iyi kalp atışını duyarsın büyük ihtimalle betana göre değil kesene göre zaten doktor sana söyleyecektir kaç haftalık gebe olduğunuKızlar aklım çok karıştı sizlere de sormak, akıl almak istedim.
Canım öncelikle hayırlı olsunPeki neden yüksek değer çıkmış olabilir hcg, bu konu hakkında bir bilginiz var mı , teşekkürler
benimde çok yüksek çıktı 1 mart ilk adet günüm 4 haftalık olması lazım çıkan değer 7138Degerle ikiz gebeliğin alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?