HCG değerim az mı artiyor..

Hayal10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
317
201
103
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. size bir sorum olacak.. ilk HCG sonucum 67.. bir buçuk gün aradan sonra 113 çıktı.. tekrarlanması gerektiği söylendi.. 4 gün aradan sonra 306 çıktı.. bu arada testlerimi sağlık ocağında yaptiriyorum.. sizce değerler düşük mu.. iki kat artması gerektiği olayı kafamı karıştırdı..

4 gün aradan sonra ikiye katlamamis ya yaklaşık %66 artmış o kafamı karıştırdı acikcasi
67nin 2 katı 134 onunda 2 katı 268 senin sonucun 306 çıkmış canım öyle değil mi
hem okdr milimetrik hesaplar yapmaya gerek yok kese gözükeceği zaman doktora gidebilirsin bence :) sağlıkla ilerlesin inşallah

113 degerimden sonra 4 gün ara verdim canım..keşke 67 den çıksaydı dediğin gibi içim rahat ederdi

Bence normal ilerliyor canım tam tamına artmiyor zaten sanırım yüzde 60ustunde normal diye biliyorum içini ferah tut inşallah herşey yolunda gider

Değerlerin olması gerekenden az artmış gibi görünüyor. Doktorun ne dedi?

Değerlerin olması gerekenden az artmış gibi görünüyor. Doktorun ne dedi?
Doktora gitmedim daha canım geç döllenme olduğu için bekliyorum biraz.. nerden biliyorsun geç döllenme olduğunu diyeceksin adet gecikmemden 3 gün sonra negatif çıkmıştı 7.gunu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…