hcg değerim düşük mü?

zeynepp77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
408
247
133
Merhaba hanımlar.
Adetim bir gün gecikti yani dün olmam gerekiyordu.Olmayınca bu sabah test yaptım pozitif. Hemen hastaneye gittim, hcg 70 çıktı. Bana biraz düşük geldi :KK43:
Doktor bu değer bize bir fikir vermez, katlanarak artıyor mu diye bakılmalı, çarşamba tekrar bakalım dedi. Çok endişeliyim, bir düşük yaptım. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

Merhaba hanımlar.
Adetim bir gün gecikti yani dün olmam gerekiyordu.Olmayınca bu sabah test yaptım pozitif. Hemen hastaneye gittim, hcg 70 çıktı. Bana biraz düşük geldi :KK43:
Doktor bu değer bize bir fikir vermez, katlanarak artıyor mu diye bakılmalı, çarşamba tekrar bakalım dedi. Çok endişeliyim, bir düşük yaptım. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
evham yapma kendine... bende adetimden 1 gün sonra yaptım 0.66 çıktı ama 2 gün sonra 16 oldu ve kat kat yükseldi çok şükür... kendini mutlu etmeye bak... yoksa önce stresten kaybedersin...herkesin döllenme olayı farklı günlerde oluyo. bunuda unutmamak lazım

Merhaba hanımlar.

bence normal ama burda önemli olan strest yapmaman bende ilk zamnlar çok strest yapıyordum doktorum bebeğin düşmesinde en büyük etkendir strest dedi..o yüzden unut normal yaşantına devam et dikkatli bir şekilde hayırlı olsun :)

İnşallah dediğiniz gibi olur. Zaten bu kez iyi düşünmeye çalışıyorum. Düşük yaptığımda hep bir şey olacak dedim dedim, bebeğimi kaybettim. Sonra psikolojik etkilerimle benim yüzümden düştü bebeğim diye bi de ona üzüldüm. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin (amin)

Bende adet Olacağım gün öğrenmiştim 32 ydi belirli aralıklarla bthcg bakıldı her defasında iki kat Fazlasıyla umarım saglıklı bir şekilde ilerler seninde Bu arada bthcg 1000 olmadan doktorlar hamilesin demiyor

Bende adet Olacağım gün öğrenmiştim 32 ydi belirli aralıklarla bthcg bakıldı her defasında iki kat Fazlasıyla umarım saglıklı bir şekilde ilerler seninde Bu arada bthcg 1000 olmadan doktorlar hamilesin demiyor
İnşallahhhhhh benim de sizinki gibi olur. Sağlıcakla doğar yavrum

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.
Değeriniz gayet normal.birkaçgün sonra tekrar kan testiniz yapıldığında değeriniz katlanacaktır zaten üzülmeyin.

Merhaba hanımlar.
doktorun dediği önemli olan değerinin iki günde iki katına çıkması. umarım çarşamba değerin katlanır. ilk hamileliğimde on gün gecikmeye değerim 75 idi. doktorum direk dış gebelik dedi çok şükür oğlum doğdu.

bir gün geçmiş yine iyi bile çıkmış moralini bozma ve güzel düşün canım katlanır inşaallah

Kızlar pazartesi 70 olan değerim bugün 207 olmuş. Doktor güzel artmış, haftaya çarşamba vajinal ultrason ile bakalım, keseyi gorebiliriz belki dedi.

:anneadayı::nazar::KK46:

Kızlar bugün tekrar test yaptırdım. Allaha şükürler olsun ki şu an normal görünüyor. Değerler şöyle:
16 şubat 70
18 şubat 207
20 şubat 458

inşallahhhhhh bu kez her şey yolunda gider. Rabbim bebeğimin sağlıcakla doğmasını nasip etsin. İsteyen herkese de nasip etsin.

Kızlarr benimde sorunum aynı malesef benim ama adetlerim düzensizdir 14 şubatta 13. 1 15 şubatta 33. 02 20 şubatta ise 131. 1 sizce bu artış normalmi

Kızlarr benimde sorunum aynı malesef benim ama adetlerim düzensizdir 14 şubatta 13. 1 15 şubatta 33. 02 20 şubatta ise 131. 1 sizce bu artış normalmi
Canım keşke testlerini gün aşırı yaptırsaydın. Böyle yorumlamak zor oluyor. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama artışlar normal gibi görünüyor. İnşallah bir sıkıntı olmaz da sağlıcakla doğar meleğin.

Canım keşke testlerini gün aşırı yaptırsaydın. Böyle yorumlamak zor oluyor. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama artışlar normal gibi görünüyor. İnşallah bir sıkıntı olmaz da sağlıcakla doğar meleğin.
Canım doktorum 48 saat arayla test yaptır dedi buarada bu akşam tekrar yaptırdım 230. 59 çıktı sanırım artık içim rahatlıyo

Canım doktorum 48 saat arayla test yaptır dedi buarada bu akşam tekrar yaptırdım 230. 59 çıktı sanırım artık içim rahatlıyo
Maşallah maşallah :nazar:
iki günde yaklaşık olarak iki katına çıkmış. Bence artık rahat ol, tekrar kan testi de yaptırma. O kan çok lazım olacak :)
Sanırım 1500 ü geçtiğinde vajinal ultrasonda kese görünüyor, sonraki hafta kendini gösterir belki yaramaz :KK54:

Back
X