Hcg değerim düşük mü???

Arkadaşlar merhaba bugun kan testi yaptirdim doktorumla yarin gorusucem ama sabredemedim beta hcg :1439.17 mlu/ml ne anlama geliyor

Arkadaşlar merhaba bugun kan testi yaptirdim doktorumla yarin gorusucem ama sabredemedim beta hcg :1439.17 mlu/ml ne anlama geliyor
Gebesiniz tebrik ederim. Adetiniz kaç gün geçmişti? Saglıkla kucağınıza alırsınız insallah ❤️

5 gün geçti adetim evde test yaptim pozitif cikti bugün ultrasonda kese gorunmedi o yuzden biraz endişelendim

Kızlar benimde regli olmam gereken gün 2456 çıktı 2 gun sonra 3400 lerde ama Dr. Çok zor vajinadan gördü küçük bi kese normalde rahat rahat görmesi lazımdı ama hemde 2 Dr. Gittim ikiside göremedi erken dollenme mi bilemiyorum

Benim de iki gün gecikmeyle cumartesi günü bhcg 51 çıkmıştı. Bugün doktora gittim 150 çıktı ve doktor ilginç 4 gün gecikmeye göre düşük bi değer dedi. Perşembe günü tekrar kan vermemi istedi. Benim de kafama takıldı ama bu değerlerde öğrenen de varmış kafam karıştı. :110:

K Kavrazzz bugün tekrar baktırdın mı canım
Bugun doktora gittim canim karindan goremeyiz alttan bakalim dedi. Cuma gunu 80 cikmisti hcg degerim hesap yapti 300 lerde falan olmasi lazim gorunmeyebilir dedi. Bakti goremedi zaten .. ya cok yeni bir gebeliktir ya da kucuk bir ihtimal ama dis gebelik olabilir dedi ve rahim kalinlasmis o da dusuk bir ihtimal dedi... beta hcg tekrar bakalim pazartesi gel dedi. Bugun butu kan tahlillerimi yapti.. hcg degerim 612 olmus bu durumda dis gebelik gercekten dusuk bir ihtimal oluyor sanirim.. pazartesiye de 1500 uzerine cikar insallah keseyi gorebilirim.

Kızlar benimde regli olmam gereken gün 2456 çıktı 2 gun sonra 3400 lerde ama Dr. Çok zor vajinadan gördü küçük bi kese normalde rahat rahat görmesi lazımdı ama hemde 2 Dr. Gittim ikiside göremedi erken dollenme mi bilemiyorum
Erken dollenme , gec dollenme bunlar cok kafami karistiriyor benim gercekten. Kucuk de olsa gorunmus canim insallah kisa zamanda daha net gorursun.

Erken dollenme , gec dollenme bunlar cok kafami karistiriyor benim gercekten. Kucuk de olsa gorunmus canim insallah kisa zamanda daha net gorursun.
Sağol canım rabbim herkese istediğini versin insallah perşembe günü gidicem bakalım ne durumdayim

İnşallah canım çok güzel katlanmiş ben de tekrar perşembe günü kan vercem inşallah benim de yükselmiştir

Back
X