newblack Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2023 116 62 28 16 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi newblack #1 Kızlar bata 3 gün var gece kan verdim 31 çıkmış değerim sizce normal mi? Kasıklarım ve belim çok ağrıyor sancılar giriyor..
Kızlar bata 3 gün var gece kan verdim 31 çıkmış değerim sizce normal mi? Kasıklarım ve belim çok ağrıyor sancılar giriyor..
The umbrella Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2022 3.140 5.695 88 16 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi newblack #2 5 üzeri pozitif sayılır. Regl gününü beklemeniz gerekiyor, kötü olaraktan söylemiyorum, kanama olmadığı sürece korkmayın.
5 üzeri pozitif sayılır. Regl gününü beklemeniz gerekiyor, kötü olaraktan söylemiyorum, kanama olmadığı sürece korkmayın.
newblack Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2023 116 62 28 16 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi newblack #3 Tamam teşekkürler
Traviss Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2021 103 156 53 34 16 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi newblack #4 Benim de regl 2 gün geçti bugün beta 99 çıktı ve benim de aynı regl olacakmış gibi ağrılarım var değerim ve bu ağrılar normal mi sizce?
Benim de regl 2 gün geçti bugün beta 99 çıktı ve benim de aynı regl olacakmış gibi ağrılarım var değerim ve bu ağrılar normal mi sizce?
gizemliasli Nirvana Pro Üye 14 Ağustos 2018 21.179 En iyi cevaplar 2 80.246 598 16 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi newblack #5 newblack .!.: Kızlar bata 3 gün var gece kan verdim 31 çıkmış değerim sizce normal mi? Kasıklarım ve belim çok ağrıyor sancılar giriyor.. Genişletmek için tıkla... Tek bir değerle normal veya değil denemez. Pozitif olduğu net sadece. 2 günde bir kan verip artışı takip edin. Hayırlı olsun
newblack .!.: Kızlar bata 3 gün var gece kan verdim 31 çıkmış değerim sizce normal mi? Kasıklarım ve belim çok ağrıyor sancılar giriyor.. Genişletmek için tıkla... Tek bir değerle normal veya değil denemez. Pozitif olduğu net sadece. 2 günde bir kan verip artışı takip edin. Hayırlı olsun
newblack Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2023 116 62 28 16 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi newblack #6 Traviss .!.: Benim de regl 2 gün geçti bugün beta 99 çıktı ve benim de aynı regl olacakmış gibi ağrılarım var değerim ve bu ağrılar normal mi sizce? Genişletmek için tıkla... Belim batıyor kasıklarıma sancılar giriyor bi kaç tecrübeliye sordum normal dediler umarım öyledir
Traviss .!.: Benim de regl 2 gün geçti bugün beta 99 çıktı ve benim de aynı regl olacakmış gibi ağrılarım var değerim ve bu ağrılar normal mi sizce? Genişletmek için tıkla... Belim batıyor kasıklarıma sancılar giriyor bi kaç tecrübeliye sordum normal dediler umarım öyledir
Traviss Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2021 103 156 53 34 16 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi newblack #7 newblack .!.: Belim batıyor kasıklarıma sancılar giriyor bi kaç tecrübeliye sordum normal dediler umarım öyledir Genişletmek için tıkla... Umarım sanki her an regl olacak gibi ağrım var çok garip. Bir de genelde ani hareket edince kalkınca falan ağrı giriyor. Sizin de böyle mi
newblack .!.: Belim batıyor kasıklarıma sancılar giriyor bi kaç tecrübeliye sordum normal dediler umarım öyledir Genişletmek için tıkla... Umarım sanki her an regl olacak gibi ağrım var çok garip. Bir de genelde ani hareket edince kalkınca falan ağrı giriyor. Sizin de böyle mi
newblack Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2023 116 62 28 17 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi newblack #8 Traviss .!.: Umarım sanki her an regl olacak gibi ağrım var çok garip. Bir de genelde ani hareket edince kalkınca falan ağrı giriyor. Sizin de böyle mi Genişletmek için tıkla... Malesef evet ben regl olacağım zaman belim ağrımazdı kasıklarım da ilk gün ağrırdı sadece şimdi daha keskin ağrılar var ama yine de şükürler olsunnn
Traviss .!.: Umarım sanki her an regl olacak gibi ağrım var çok garip. Bir de genelde ani hareket edince kalkınca falan ağrı giriyor. Sizin de böyle mi Genişletmek için tıkla... Malesef evet ben regl olacağım zaman belim ağrımazdı kasıklarım da ilk gün ağrırdı sadece şimdi daha keskin ağrılar var ama yine de şükürler olsunnn