Adetin geçmiş miydiIyi akşamlar kızlar.
Bugün gebelik testi yaptirdim çok şükür pozitif çıktı. değer olarak 2571 yazıyor. Bu deger normal mi?
bence normaldir .tam bilemiyorum ama benim adetten 2 gün sonra 204tü. belirtilerin nasıl?Iyi akşamlar kızlar.
Bugün gebelik testi yaptirdim çok şükür pozitif çıktı. değer olarak 2571 yazıyor. Bu deger normal mi?
Belirtim hiç yok desem yeridir . Idrara sık cikiyorum birde göğüslerim şiş biraz o kadar.bence normaldir .tam bilemiyorum ama benim adetten 2 gün sonra 204tü. belirtilerin nasıl?
olsun olsun benim de çarşambadan beri göğüslerim şiş acıyo dokunamıyorum, idrara eskiye göre daha sık çıkıyorum bunlar baya belirtiBelirtim hiç yok desem yeridir . Idrara sık cikiyorum birde göğüslerim şiş biraz o kadar.
Değerin normal canım. arkadaşımdan biliyorum adet günü 200 küsürdü düşünEvet 8 gün gecti
Evet yorgunluk var fakat gebelikten mi bilmiyorum. çalışıyorum çünkü. Bazı halleri anlayamıyorum heralde daha.olsun olsun benim de çarşambadan beri göğüslerim şiş acıyo dokunamıyorum, idrara eskiye göre daha sık çıkıyorum bunlar baya belirtiyorgunluk ve aşırı sırt ağrısı oluyo kasık ağrısı da var sende var mı?
ondandır kesinlikle .ama yine de kendini dinlememek en iyisi herkeste belirti olmuyorEvet yorgunluk var fakat gebelikten mi bilmiyorum. çalışıyorum çünkü. Bazı halleri anlayamıyorum heralde daha.
Kendimi dinlemiyorum zaten canım. daha alışamadım bu duyguya unutuyorum hamile oldugumuondandır kesinlikle .ama yine de kendini dinlememek en iyisi herkeste belirti olmuyor
Canim ne oldu sonucun merak ettimarkadaşlar yardımcı olur musunuz?
31.10 tarihinde 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi,
5.11. günü beta hcg 50,
7.11. beta hcg 125,71
10.11 310,71
11.11. 339,78
iki kat artmamış, yardımcı olurmusunuz, daha önce böyle olanlar var mı?
dün 1041 çıktı canımCanim ne oldu sonucun merak ettim
şu an normal canımOh çok iyi canim normal degil mi bir problem yok?
Aman hep öyle devam eder insallahşu an normal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?