HCG degerim

Benim 4+1de 2000lerdeydi, 4+1den itibaren 5. Hafta olarak geçer, ve sizin değeriniz de 5. Hafta ile uyumlu şu an

Kızlar salı günü değerim 500 bugün tekrar verdim 20754 çıktı nasıl artış bu arada adet tarihim yarın 20 bin değil 2binlerde yanlış anlaşılma olmasın korktutmayin beni ikiz diye bugün adet günüm herhalde 3 bin olmustur
Sayı yazmayı mı bilmiyorsun 20bin diye yazıyorsun altta da 2bin diyorsun. 2binlerdeyse 2754 diye yazılır Allah aşkına insanların da kafasını karıştırıyorsun

Sayı yazmayı mı bilmiyorsun 20bin diye yazıyorsun altta da 2bin diyorsun. 2binlerdeyse 2754 diye yazılır Allah aşkına insanların da kafasını karıştırıyorsun
Ne o abla gece kocanla mi kavga ettin de gelip bana atar yapiyosun kimse şikayetçi değil de sana neyi battı acaba git kime kizdiysan ondan an hıncını Allah aşkına ya

Ne o abla gece kocanla mi kavga ettin de gelip bana atar yapiyosun kimse şikayetçi değil de sana neyi battı acaba git kime kizdiysan ondan an hıncını Allah aşkına ya
Sen ve senin gibiler kocasıyla kavga edince dünya duruyor ona buna sataşıyorsunuz heralde ben cahilliğine sinirlendim yanlış anlamışsın😄2bin yazmayı bilmiyorsun heralde.😄 İnsanlar da durup sana cevap veriyor 3 günde normal artmış bana ikiz demeyin korkutmayın diyosun doktor muyuz biz ahahahahahhaah

Back
X