Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay direkt saçmalamış. Tek önerim bı daha bu doktora gitme hamilesin hayırlı olsun1658 hcg değerine kadın doğum doktoru direkt tek cümle hamile değilsin 2 gun sonra gel bakılır yeniden dedi . Başka hiçbir tahlil falan yapmadan normal bir yorum mu bu ?
Asla gitmem şikayet oluşturacağım ama sonuçsuz kalacak eminim. Tek tahlil var hcg şikayetim kanama ya kanama . Böyle bir şey hayatımda duymadım görmedim. Hamile değilsem bile düşmüşüm kanamam var dedigimde bakması ya da yönlendirmesi gerekirken 2 kere bastıra bastıra hamile değilsin deyip bir de kâğıda 2 gun sonra kontrole gel baksınlar demeyi de ihmal etmeyen bir şeydiAy direkt saçmalamış. Tek önerim bı daha bu doktora gitme hamilesin hayırlı olsundüştüğün için oluşan kanamaya hemen fitil ve iğne ile önlem almalısın. Bu yüzden yarın başka bir doktora git ama kanaman var bak sana önerim vajinal muayeneye izin verme risk faktöru
Reçete yazmamış bı şey yapmamış şikayet et yaptırım uygularlar inşallahAsla gitmem şikayet oluşturacağım ama sonuçsuz kalacak eminim. Tek tahlil var hcg şikayetim kanama ya kanama . Böyle bir şey hayatımda duymadım görmedim. Hamile değilsem bile düşmüşüm kanamam var dedigimde bakması ya da yönlendirmesi gerekirken 2 kere bastıra bastıra hamile değilsin deyip bir de kâğıda 2 gun sonra kontrole gel baksınlar demeyi de ihmal etmeyen bir şeydi
Neye uğradığımı şaşırdım.
Cidden cildirdim bu şehirde yeniyim tayinle buradayım anlam veremedim aynı odada bir kadın hasta vardi 35 haftalık hamileyim kanamam var dedi onun için buradayım. Muayene sırası beklerken. Ne renk dedim kırmızı dedi acil deyin hemen alsınlar sizi dedim .dedi ki doktor bakti ped verdi tak dedi şeklinde durumunu anlatınca bi durdum zaten. Bana muayene sırası gelince ilk hemşire hanım doktora " Hcg si 180 mis 1 hafta önce bugün düşmüş kanaması varmış bu da bunun için gelmis" deyince devreye girdim bu mu doktor bey bu dediği hasta olarak ben derdimi anlatayım diye başladım hastane icinde iken de kanamam oldugunu belirttim. Bastan berbat bir surec icinde oldugumu biliyorken bir de ustune sanki dusman gibi hamile degilsin ama hamile degilsin 2 gun sonra baktır demesi cidden rezaletin devamı oldu. Hamile değilken düştüğüm için kanama gece artarsa acile mi gideceğim hangi servise gideyim diye direniyorum soruyorum tenezzulsuz ilgisiz berbat bir algı. Asla gitmem ama mecburen bu şekilde muayeneye mecbur kalan kadınlarımıza uzuldum. Durumu il sağlık müdürlüğüne de yazacağım kafami toplayamadım hala ve orada cidden hakkımı arayıp ne gerekiyorsa tartışma ise tartışma yaşayıp tutanak tutturmadigima pişmanım su an.Reçete yazmamış bı şey yapmamış şikayet et yaptırım uygularlar inşallahsinir oluyorum deli oluyorum böyle doktorlara biz size canımızdan bir parça emanet ediyoruz onların pişkinliklerine bak ya
Belki son adet tarihi ile uyumlu değildir diye öyle söylemiştir yoksa çok saçma yani şu an kese görünürE nabız tanısına da düzensiz , sık ve aşırı adet yaşama anlamında bir şeyler yazmış. Sinirden çatladım cidden. Hayatım boyunca düzensiz adet yaşamadım. 13 Eylülden beri hcg hormon değerim pozitif yönlü ilerleiyorken bugün düştüm diye kanamam oldu mucize doktor cidden teşhisi sağlam koymus: adet düzensizliği.
Son adet tarihi falan bile sormadı hicbir şey demediBelki son adet tarihi ile uyumlu değildir diye öyle söylemiştir yoksa çok saçma yani şu an kese görünür
Bence Yarın başka bir doktora görünün acilen.. bebeğinizin tedaviye ihtiyacı olabilir hatta acile gitmelisiniz şu anSon adet tarihi falan bile sormadı hicbir şey demedi
Bütün haklarınızı arayın. İnşallah meslekten men edilirlerCidden cildirdim bu şehirde yeniyim tayinle buradayım anlam veremedim aynı odada bir kadın hasta vardi 35 haftalık hamileyim kanamam var dedi onun için buradayım. Muayene sırası beklerken. Ne renk dedim kırmızı dedi acil deyin hemen alsınlar sizi dedim .dedi ki doktor bakti ped verdi tak dedi şeklinde durumunu anlatınca bi durdum zaten. Bana muayene sırası gelince ilk hemşire hanım doktora " Hcg si 180 mis 1 hafta önce bugün düşmüş kanaması varmış bu da bunun için gelmis" deyince devreye girdim bu mu doktor bey bu dediği hasta olarak ben derdimi anlatayım diye başladım hastane icinde iken de kanamam oldugunu belirttim. Bastan berbat bir surec icinde oldugumu biliyorken bir de ustune sanki dusman gibi hamile degilsin ama hamile degilsin 2 gun sonra baktır demesi cidden rezaletin devamı oldu. Hamile değilken düştüğüm için kanama gece artarsa acile mi gideceğim hangi servise gideyim diye direniyorum soruyorum tenezzulsuz ilgisiz berbat bir algı. Asla gitmem ama mecburen bu şekilde muayeneye mecbur kalan kadınlarımıza uzuldum. Durumu il sağlık müdürlüğüne de yazacağım kafami toplayamadım hala ve orada cidden hakkımı arayıp ne gerekiyorsa tartışma ise tartışma yaşayıp tutanak tutturmadigima pişmanım su an.