Evet sonradan diger basliklarda ki hcg degerlerini okudum ve benimkisi tek gebelik oldugu kanaatine vardim :)) sagol bilgi icin yinede tesekkurler, mevlam hepimizin bebislerine saglikla kavusmayi nasip etsin :1hug::asigim:a.s.
senın cogul oldugunu sanmıyorum canım erken yasamıstır yumurtalık dollenmeyı bu yuzden 4 veya 5haftalık olabılırsın bu yuzden boyle cıkmıstır normal bence
kızlar acaba bendede ikiz olabilirmi adetim4. gün 1.733.82 sizce olabilirmi ne olur cevaplayın.adetim 3gün geçti 4. ğün bu değer çıktı doktora gitdiğimde daha 2 haftalık anca dedi ikiz olabilirmi
Biliyormusunuz biraz önce ne oldu.Üçüz bebekleri olan bir arkadaşımız var onunla birlikteydik.Onunda hcg si 1000 in üstündeymiş ölçtüklerinde.Şimdi çocukları 2,5 yaşındalar.Öyle tatlılarki.Bana diyoki ikiz bakmak gerçekten kolay diyor.Hele otururlarken oyuncakla oynama döneminde falan çok rahatlar diyor.İlk zamanda bile Allah öyle bir gayret veriyorki diyor.Benim bebek bakımı konusunda hiç bilgim yoktu diyor.Ama ben onları nasıl yıkadım nasıl giydirdim şaşarsın hepsi olup gidiyor diyor.
Bence olabilir bebeto.Allah herşeyin hayırlısınında iyisini versin.ben hep öyle dua ediyorum.Çünkü bazı hayırlı şeyler insana ağır gelebilyor.Allah hayırlısınında iyisini versin inşaallah.
Kese gelisimi cok iyi bi tane daha var dedi ama bu kese olmayabilir kanama riski olabilir dedi progestan ignesi verdi iki tane yaptilar hastanede hemen uc gun sonra iki tane daha yapacaklar haftaya sonucu soyleyecekmis