HCG Degerine gore Gebelik

guclu.z

OgLu$uM BuyuyoR
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
455
8
96
40
Hollanda

Merhaba arkadaslar,sositososito

Benim adetim1 hafta geciktiginde hcg degerim 689,49.
Arkadasin biride degerin yuksek aceba ikiz olmasin deyince, bende cok merak ettim.fisfisfis

Ikiz anneleri arasinda bilen varmi deger boyle erkenden yuksek ise ne anlama geliyor?
Lutfen yardimci olun
a.s

selam canım. tebrik ederim seni. Allah tamamına erdirsin inşallah. benim adetim 5 gün geçtiğinde 11205 idi beta hcg değerim. ve çoğul gebelikti.

Evet sonradan diger basliklarda ki hcg degerlerini okudum ve benimkisi tek gebelik oldugu kanaatine vardim :)) sagol bilgi icin yinede tesekkurler, mevlam hepimizin bebislerine saglikla kavusmayi nasip etsin :1hug::asigim:a.s.

senın cogul oldugunu sanmıyorum canım erken yasamıstır yumurtalık dollenmeyı bu yuzden 4 veya 5haftalık olabılırsın bu yuzden boyle cıkmıstır normal bence

Ozlem tsk ler bilgiler icin, zaten bende yazilari okuduktan sonra anladim :)) sagol yinede

kızlar acaba bendede ikiz olabilirmi adetim4. gün 1.733.82 sizce olabilirmi ne olur cevaplayın.adetim 3gün geçti 4. ğün bu değer çıktı doktora gitdiğimde daha 2 haftalık anca dedi ikiz olabilirmi

Benimde adetimi 2 gün geçmişti.hcg değerim 984,34 dü..Kızlar benimde ikiz olma durumum varmı?

Son düzenleme:
bu arada hamileleri de tebrik ederim ALLAH Tamamına erdirsin inşşşşşşşş

Biliyormusunuz biraz önce ne oldu.Üçüz bebekleri olan bir arkadaşımız var onunla birlikteydik.Onunda hcg si 1000 in üstündeymiş ölçtüklerinde.Şimdi çocukları 2,5 yaşındalar.Öyle tatlılarki.Bana diyoki ikiz bakmak gerçekten kolay diyor.Hele otururlarken oyuncakla oynama döneminde falan çok rahatlar diyor.İlk zamanda bile Allah öyle bir gayret veriyorki diyor.Benim bebek bakımı konusunda hiç bilgim yoktu diyor.Ama ben onları nasıl yıkadım nasıl giydirdim şaşarsın hepsi olup gidiyor diyor.

kızlar adetimin geçtigi 4. gün hcg degerim 1.733.88 di 10 gün sonra tekrar ölçtürdüm 15.000 di sizce ikiz olabilirmi

Bence olabilir bebeto.Allah herşeyin hayırlısınında iyisini versin.ben hep öyle dua ediyorum.Çünkü bazı hayırlı şeyler insana ağır gelebilyor.Allah hayırlısınında iyisini versin inşaallah.

Benim adetimin 5 gunu 2759 du kese tekti yarin kontrolde hersey ortaya cikacak hayirlisi olsun

Kese gelisimi cok iyi bi tane daha var dedi ama bu kese olmayabilir kanama riski olabilir dedi progestan ignesi verdi iki tane yaptilar hastanede hemen uc gun sonra iki tane daha yapacaklar haftaya sonucu soyleyecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…