hcg değerleri, lütfen yardım edin:(:(

inşallah bir dahakine sağlıklı gebelikler yaşayıp meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız..
ben cuma bir daha baktıracağım, ona göre tekrar doktor bakıp karar verecek

içimin büyük oranda rahatlamasının sebebi dış gebelik riski ve korkulacak bir durum şu an yokmuş.. kanamam transferin 10. günü olmuştu ama şimdi tekrar olacak gibi gözüküyor

geçmiş olsun dervişimm.. allahım senide bu kervana en kısa zamanda katsınnn...hakkında hayırlısı ne ise o olsun... öpüldün canım arkadaşım

gerçekten ilginç bir durum. demek vücudun birkaç ayda ancak normal düzenine kavuşacak. neyse ciddi birşey olmasında bebişler azıcık bekletsinler. :emir_bebek::emir_bebek:

kızlaaaaar yine değerim 31 oldu, ne zamandır yazamadım , ama cuma tekrar baktırdık 31,9 olmuş.. doktor çok artmadığı için bekleyeceğiz dedi, cuma tekrar bakılacak... ooof ooof

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım tecrübelerinize ihtiyacım var ne olur yardım edin benim dün transferimin 12. günüydü iki tane beta hcg bi tane idrarda gebelik testi yaptırdım idrardaki silik çıktı beta hcg ise biri 9.3 diğeri 9.48 çıktı doktorum değerin sınırda olduğunu durumun pek parlak olmadığının söylüyo ne demek bu iki gün sonra tekrar yaptırcam offfffff çok stresliyim

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edimişti

hayırlı ugurlu olsun canım çok ıyı bence sonucun hamılelıgın tadını çıkar bızlerede dua et allahım saglıcakla kocagına almayı nasıp etsın

Back
X