hcg degerlerim cok mu düşük :(

zeytiinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
34
12
88
30
Adetime 2 gün varken kasık ağrılarım için Dr gittim hcg testi istedi sonuç 115.78 çıktı. Değer biraz düşük iki gün sonra tekrarla testi dedi. Ikincisinde sonuç 301.7 çıktı nasıl sizce. Bide tahminen çak haftalık hamileyimdir.

Sonuç ikiye Katlamalı diye biliyorum normal gözüküyo ama haftasını bilemicem canım hiç olmadığım için :( :)

Istiyosan Allahım inşallah sanada nasip eder. Bu ikinci gebeliğim ilki 5 haftalıkken düşük yaptım. Adet tarihime göre 4 yada 5 haftalık olması lazım diyo ama değerler biraz düşük gibi geliyo. korkuyorum bişey olucak yine diye

Adetime 2 gün varken kasık ağrılarım için Dr gittim hcg testi istedi sonuç 115.78 çıktı. Değer biraz düşük iki gün sonra tekrarla testi dedi. Ikincisinde sonuç 301.7 çıktı nasıl sizce. Bide tahminen çak haftalık hamileyimdir.
Son adet tarihin kaçtı? Benimle aynı beklenen doğumun

Değerin iyi Bnmde 300 dü İkiyede katlanmış maşallah düşünme bnları

Istiyosan Allahım inşallah sanada nasip eder. Bu ikinci gebeliğim ilki 5 haftalıkken düşük yaptım. Adet tarihime göre 4 yada 5 haftalık olması lazım diyo ama değerler biraz düşük gibi geliyo. korkuyorum bişey olucak yine diye
Daha once bi düşügun varsa mutlaka git doktora benimde ilk gebeligim düşük oldu şimdi tekrar hamileyim sukurler olsun doktorum hemen corasprin ve progestan başladı

Değerlerin gayet iyi şuan. Benm ilk oğrendiğimde 80 lerdeydi sonra katladı boyna

Cevaplar için çok sağolun içimi rahatlattiniz. Başka bi dr daha gidicem pazartesi bakalım o ne dicek.

Ben öğrendiğimde adetim gecikmişti ve değerim 45'ti. Sizinki gayet normal telaş yapmayın. Bebeğin kaç haftalık olduğunu son adetinizin başlama tarihinden itibaren hesaplayabilirsiniz. Ultrasonda görünmeye başladıktan sonra zaten bebeğin ölçümlerinden tam haftası belli oluyor. Gelişimine göre son adet tarigine göre ileride ya da geride çıkabiliyor. Drumun söylediğine göre bu sapma 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor.

Ben öğrendiğimde adetim gecikmişti ve değerim 45'ti. Sizinki gayet normal telaş yapmayın. Bebeğin kaç haftalık olduğunu son adetinizin başlama tarihinden itibaren hesaplayabilirsiniz. Ultrasonda görünmeye başladıktan sonra zaten bebeğin ölçümlerinden tam haftası belli oluyor. Gelişimine göre son adet tarigine göre ileride ya da geride çıkabiliyor. Drumun söylediğine göre bu sapma 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor.
Ilkinde düşük olduğu için ister istemez korkuyorum yine aynı şey olursa diye bide hamilelik takvimine 5. Hafta onun için değerler biraz düşük gibi geldi.

Benimki de düşük çıktı adet tarihime göre. Kuzenim dr (kadın doğum değil) kimyasal gebelik olabilir bende de olmuştu dedi. İkinci test sonucumu alana kadar üç günü nasıl geçirdim Allah biliyor. Boşverin siz düşünmeyin. İnşallah bu sefer her şey güzel ilerler:)

Benimki de düşük çıktı adet tarihime göre. Kuzenim dr (kadın doğum değil) kimyasal gebelik olabilir bende de olmuştu dedi. İkinci test sonucumu alana kadar üç günü nasıl geçirdim Allah biliyor. Boşverin siz düşünmeyin. İnşallah bu sefer her şey güzel ilerler:)
Inşallah çok dua ediyorum zaten bu defa Allah kucağımiza almayı nasip eder :)

Selamin aleykum kizlar lutfen yardimci olurmusunuz adetten 2gun once hcg yaptirdim 197.1 cikti doktor 10gun icinde kanama olmazsa gel dedi sizce bu deger nasil?

Sa benim de ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi atmadığı için alındı. Bugün öğrendim hamileyim değer 141 adetimi dört gün geçti bugün leke şeklinde kan geldi doktor pazartesi tekrar tahlil yaptır sorun olabilir dedi :( bu şekilde kanama yaşayan oldu mu hanımlar

Sa benim de ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi atmadığı için alındı. Bugün öğrendim hamileyim değer 141 adetimi dört gün geçti bugün leke şeklinde kan geldi doktor pazartesi tekrar tahlil yaptır sorun olabilir dedi :KK43: bu şekilde kanama yaşayan oldu mu hanımlar
Cnm yüksek ihtimal yerleşme kanamasi dir çünkü yerleşme kanaması kese oluşmadan olur kesede 1000lerden sonra oluşur ama doktoruna söyle sana progestan başlasın inşallah bebisin sana tutunur

Cnm yüksek ihtimal yerleşme kanamasi dir çünkü yerleşme kanaması kese oluşmadan olur kesede 1000lerden sonra oluşur ama doktoruna söyle sana progestan başlasın inşallah bebisin sana tutunur
Inşallah dediğin gibi olur bugün tekrar tahlil yaptıracağım bakalım artmış mı bana da yerleşme kanaması gibi geldi ama doktor öyle bir ihtimal verince korktum düşük olsa kanama çok olurdu herhalde Rabbim korusun Bebeklerimizi inşallah

Kızlarr ne olur yardım edin adetime iki gun kala hem idrar testim hem kaan testim pozitif çıktı şuan 4 gunn gecti idrar testi yaptım tekrar hadif silik çıktı koyu değil acaba bebeğime bişey mi oldu

Eklentiler

• WP_20160413_19_47_48_Pro.webp
    WP_20160413_19_47_48_Pro.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 36
Back
X