HCG Değerlerim Fazla Yükselmiyor

Bus06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2022
51
11
8
33
Arkadaşlar iyi günler HCG degerlerim iki katı olmuyor 72 saatte %60 ancak yükseliyor benim gibi başına gelip sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı başına gelen olduysa yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim

kac haftalık su an? Cunku 1000 lerı gecınce bıraz yavaslıyor. Sonraları 72 saatte 2 ye katlıyor ancak. Hep 2 ye katlamıyor ogrendıgımız zamandan berı yanı.

kac haftalık su an? Cunku 1000 lerı gecınce bıraz yavaslıyor. Sonraları 72 saatte 2 ye katlıyor ancak. Hep 2 ye katlamıyor ogrendıgımız zamandan berı yanı.
5.haftaya giriyoruz inşallah ama HCG değerlerim çok fazla yukselmedigi için korkuyorum arada kahverengi lekelenme oluyor pıhtı geliyor çok korkuyorum ben size HCG degerlerimi yazıyım
12 Ocak 68.66
21 Ocak 497.98
24 Ocak 898
26 Ocak 1334
28 Ocak 1785
29 Ocak 2087
Değerlerim bu şekilde ikiye katlamiyor bugün pıhtı gelince korktum düşük yaptım diye gittim kan verdim dün 1785 di bugün 2087 çıktı başına bu şekilde gelen oldu mı aceba

Merhaba doktora randevu almadınız mı? Lekelenmeniz varsa doktora görünseniz iyi olur benimle ilgilenen hemşire %60 yükselse iyi görürüz demişti illaki 2 kat olacak diye kafanıza takmayın. Bence lekelenmeyi ihmal etmeyin.

Pazartesiye randevu aldık internetten okuduğumuz yerleşme kanaması kahverengi şekilde oluyor demislerdi o yüzden pazartesine bekledik ama bugün de pıhtı gelince korktuk kan verdik ama hiç 2 katına çıkmıyor benim değerlerim bu şekilde nasıl bilmiyorum düşük olacak diye korkuyorum.

Eklentiler

• IMG-20220129-WA0014.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 113
Benim değerlerimde tam iki katı yükselmedi ama oğlumun gelişimi 36.haftaya kadar iyi gitti. Sayılara takılıp endişe yapma ama doktora da görünmekte fayda var. Gebelikte gelişim farklı olabiliyor. Bana kimyasal gibi de gelmedi ama ne bileyim kötü de düşünmemek lazım diyorum

Yorumunuz için teşekkür ederim sizin degerleriniz nasıldı 6.haftaya kadar nasıl değerler çıktı değer aralığı kaçtı yazabilir misiniz kaç çıktığını

Yorumunuz için teşekkür ederim sizin degerleriniz nasıldı 6.haftaya kadar nasıl değerler çıktı değer aralığı kaçtı yazabilir misiniz kaç çıktığını
156
260
450
1400
Bunlar gün aşırı,
bı hafta sonrası 8500 filandi

Ama lütfen endişe etmemeye üzülmeye çalış, bilmiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz ama Allah yazdıysa olacak yazmadiysa olmayacak. O yüzden jns nefes yazmıştır ömür yazmistir.

Arkadaşlsr Merhaba 19 ocakta tüp bebek transferi oldum birgün erken test yaptım 30 ocakta 1. Sonucum 178.20
2gün sonra tekarar yaptım
2. Sonucum 256.12
Bı hafta sonra yani bugün hastaneye gittim kese göremedi doktor tekrar kan versin dedi
3. Sonucum 685 çıktı
2 gün sonra tekrar kan ver daha yüksek olması gerekirdi dedi
Benim gibi olup sonradan problem yaşamayan var mı sorabilir misiniz lütfen çok üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…