Merhaba Arkadaşlar,
Reglim 1 . Geçtikten sonra kan verdim . Değerim 6,67
2. Kan 8.90
3. Kan 11,47 2 günde bir kan verdim
Doktorum takibe aldı . Gebelik belirtilerini yaşıyorum . Herşey olması gerektiği gibi ilerler iken ben reglimin olmayışının 8. Günündeyim değerim 11,47 doktorum çok yavaş artıyor birşey diyemem diyor ama ben ne olduğunu anlamış değilim . Ben kimyasal gebelik mi geçeriyorum acaba ? Leke kanama vs yok.
Merhaba Arkadaşlar,
2. Kan 8.90
Doktorum takibe aldı . Gebelik belirtilerini yaşıyorum . Herşey olması gerektiği gibi ilerler iken ben reglimin olmayışının 8. Günündeyim değerim 11,47 doktorum çok yavaş artıyor birşey diyemem diyor ama ben ne olduğunu anlamış değilim . Ben kimyasal gebelik mi geçeriyorum acaba ? Leke kanama vs yok.
Merhaba Arkadaşlar,
2. Kan 8.90
Bu aşamada zaten şu demek doğru değil. Yaşadığım 5 kimyasal da değerlerde düşme çabuk gerçekleşti 1 inde hiç kanamam olmadı üstüne hamile kalıp onuda kimyasal yaşamıştım ve kanamam olmuştu. Dış gebelikte bu tarz az az yükselme oluyor diye biliyorum. Sağlıksız gebelik mutlaka takipte kalın tavsiyem kanamanız olsa bile 0 değerini görene kadar kan verin