hcg değerlerimi yorumlar mısınız?

Cnnkck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
109
67
48
35
Kizlar merhabalar kan tahlili sonuclarim:
6 nisan 132
10nisan 1043
11nisan 1570
13 nisan 3280
Sizce artis nasil? Normal mi? Yarin doktora gidecegim. Yorumlarsaniz sevinirim.

Keseni rahat görürsün bebişte görünebilir cihaz iyiyse değerlerin maşallah süper

Gayet güzel artmış içini rahat tut canım

inşallah kızlar teşekkür ederim araştırdıkça değerlerim sanki biraz fazla artmış gibi geldi

Kizlar merhabalar kan tahlili sonuclarim:
6 nisan 132
10nisan 1043
11nisan 1570
13 nisan 3280
Sizce artis nasil? Normal mi? Yarin doktora gidecegim. Yorumlarsaniz sevinirim.
Normal gebeliklerde hep iki kati artar senin normal gebelik kese gorunur muhtemelen

inşallah. adetim 1 hafta gecikti bugün. 1 haftalık gecikme için 3280 değeri normal mi sizce?

inşallah. adetim 1 hafta gecikti bugün. 1 haftalık gecikme için 3280 değeri normal mi sizce?
:))) normal normal. Benim 11.ci gün gecikmemde 75 di :) Gec döllenme değil seninki demekki. masallah. Biz abi olduk artık 2 Mayısta geliyoruz insallah, darısı basınıza :)))

:))) normal normal. Benim 11.ci gün gecikmemde 75 di :) Gec döllenme değil seninki demekki. masallah. Biz abi olduk artık 2 Mayısta geliyoruz insallah, darısı basınıza :)))
Cnm senn kac gunde idrrdada kanda ckti cnm benim 7.gun oldu halen olmadm gceti ilk defa oldu bole cnm sennkinde merk ettm?

ayy size de maşallah az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallahh

Cnm senn kac gunde idrrdada kanda ckti cnm benim 7.gun oldu halen olmadm gceti ilk defa oldu bole cnm sennkinde merk ettm?
Söyle söyleyeyim. 9. gecesi evde buldugum bir hamilelik testinde esimle dalga gecmek icin yaptım, ikinci cizgi silik cıktı :) Sonra esim gitti gece 3te, 2 yeni test aldı, bir daha yaptıgımda o gece cıkmadı, ertesi sabahta cıkmadı. 13. gün falan annemle kızkardesimin zoruyla kan verdim, hatta verirken dalga geciyordum daha neler falan diye -ki adetlerim düzenlidir- 1 saat sonra soonuc beta hcg: 75

Cnm ama 13gun gecms hic suphelenmedn mi benim daha önce bu kadr uzun hic sürmememisti bende pazartesi gnu gdcm esimle bendede gec dollenme oldgnu dsnyrm gttgmde 11 gun gecmis olck ins ckar cnm sennde goguslern agrmyrdu deme kask agrn yoktu

Cnm ama 13gun gecms hic suphelenmedn mi benim daha önce bu kadr uzun hic sürmememisti bende pazartesi gnu gdcm esimle bendede gec dollenme oldgnu dsnyrm gttgmde 11 gun gecmis olck ins ckar cnm sennde goguslern agrmyrdu deme kask agrn yoktu
valla ben süphelenmedim cunku o ay bebek istediğimize karar verdik esimle, ben nasıl olsa 3-4 ay alır en azından diyordum, o ay hamile oldugumu öğrendim iste :) Agrım falan hic yoktu, ben adet zamanlarında da agrı cekmezdim hic ne kasık ne gögüs, hamileliğimde cok rahat gecti.. agrı acı yok, bulantı bile yasamadım :) Tuhafım biraz :)) Istiyorsanız insallah cıkar canım, sabret, olmassa da önümüzdeki aylara bakarsınız problem değil hic.

İns cnmm ya:) cok sevindim senn adna ya:))) cnm bende dyrdm bu ay olmadı yumurtlama kacrdm dye hatta dger ay icin plan kuruydm adet olurum dyrdm ama olmadm bu da suphelendrdi beni:) beklyrm ins hamisimdr pazqrtesi gnu ckar cnm cok istyrm:)

Insallah. Allah hayırlısını versin hakkınızda. Cok tesekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…