kac haftalik bebegin.kotu dusunmemeye calis
Bu degerlerde kese gorunmedi mi ?eger kese gorduyse daha nicin kan testini tekrarlatiyor ki ? bana cok sacma geldi..sikma canini insallah guzel haberlerle gelirsinArkadaşlar ikinci bebeğime hamileyim. Hcg degerleri 3 defadır takipteyiz 5100-5800-7000 şeklinde ilerliyor.3gundebir yapilan testler bunlar.Dr um bebegin dusuk egili de oldugunu ve alinmasi gerektigini soyledi.Bir hafta daha bekleyelim yavas ilerleyen gebelikte olabilir dedi en son.Bu konuda tecrubesi ve önerisi olan varmı.Çok moralsiz ve karmakarışığım
Bu degerlerde kese gorunmedi mi ?eger kese gorduyse daha nicin kan testini tekrarlatiyor ki ? bana cok sacma geldi..sikma canini insallah guzel haberlerle gelirsin
Sizin 2 günde 2 katına artmış görünüyor yani süreç normal.benimde sat 10/12 ilk testim 08/01 de 147,6 çıktı ikinisini iki gün sonra yaptık 10/01 de 356 çıktı doktor hiç ilgilenmedi ne iyi ne kötü bişi demedi sdc hamilesin dedi o kadar bir haftadırda tekrar ölçmedim tekrar gitsem mi sıkıntılımıdır içime kurt düştü
tamam çok teşekkürlerSizin 2 günde 2 katına artmış görünüyor yani süreç normal.
adet periyodu 30-35 gün gibi uzun süren arkadaşlar geç döllenme olmuş olabilir biraz bekleyin bence
canım ne oldu ? bir gelişme oldu mu? test tekrarladın mı? bizi de haberdar eder misin? seninle aynı durumdayım? umut arıyorum?Arkadaşlar ikinci bebeğime hamileyim. Hcg degerleri 3 defadır takipteyiz 5100-5800-7000 şeklinde ilerliyor.3gundebir yapilan testler bunlar.Dr um bebegin dusuk egili de oldugunu ve alinmasi gerektigini soyledi.Bir hafta daha bekleyelim yavas ilerleyen gebelikte olabilir dedi en son.Bu konuda tecrubesi ve önerisi olan varmı.Çok moralsiz ve karmakarışığım
senin durumun nedir canım benim de yavaş ilerliyorcanım ne oldu ? bir gelişme oldu mu? test tekrarladın mı? bizi de haberdar eder misin? seninle aynı durumdayım? umut arıyorum?
canım pzt 38, perş,79, cts 211 son artış düzenli, o yüzden biraz rahatladım, yarın tekrar ölçüm yaptıracam, bakalım ne olacak, hayırlısı diyorum, senin ilerlemeler nasıl? kaçıncı günündesin?senin durumun nedir canım benim de yavaş ilerliyor
Sana da geçmiş olsun Canım.Hakkımızda hayırlısı olsun.Arkadaşlar nalesef benim kesenin içinde bebek oluşmadığı için geçtiğimiz Cumartesi küçük bir operadyon gećirdim.Bu gibi durumlarda düşük muhtemel bir durum.Fakat benim beklememe rağmen düşük gerçekleşmedi ve boş büyüyen kese alındıAllah sizlere şifa versin ve sağlıkla bebeğinizi kucaklayın inşallah.
Maalesef benim de kese 10 mm haftama göre geride ve yolk sac falan görünmedi bugün.% 99 boş dedi.bir hafta daha bekeleyeceğiz.olmazsa kürtaj.
Öyle tabi hayırlısı. Bir sekilde imtihan hepsi. Bize sabretmek ve dua etmek düşer. Tabiki birbirimize de.Hayırlısı olsun hepimiz için.
canım benim malesef sonu iyi bitmedi.canım pzt 38, perş,79, cts 211 son artış düzenli, o yüzden biraz rahatladım, yarın tekrar ölçüm yaptıracam, bakalım ne olacak, hayırlısı diyorum, senin ilerlemeler nasıl? kaçıncı günündesin?
Arkadaşlar nalesef benim kesenin içinde bebek oluşmadığı için geçtiğimiz Cumartesi küçük bir operadyon gećirdim.Bu gibi durumlarda düşük muhtemel bir durum.Fakat benim beklememe rağmen düşük gerçekleşmedi ve boş büyüyen kese alındıAllah sizlere şifa versin ve sağlıkla bebeğinizi kucaklayın inşallah.
Acol ßifalar diliyorum ssna da. Hakk8mızda hayırlısı olsun canım. Allahın nimetlerinden ümit kesilmez.Hayırlı bebişlere kavuşmak ümidi ve duası ile.canım benim malesef sonu iyi bitmedi.
ilk değerim 1447
2129
2863
3174
4863
4942
4463
bunun gibiydi sonuçlar.
bu şekilde gitti kese var yolk sac var ama kesede büyüme gelişme görülmedi.kendisi düşecek yada bi hafta sonra kürtaj.
geçmiş olsun canım malesef aynı durumdayız.bende bi hafta bekleyeceğim.düşmezse salı kürtaj.
allah yardımcımız olsun.inşallah en kısa sürede yine sağlıklıca bebeklerimiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?