Hcg gebelik

Bence 5 çıktıysa şüpheli doktor bana 3 buçuk çıktığında bile şüpheli 2 gün sonra ver demişti 2 gün sonra verdiğimde 15 e çıkmıştı hala regli olmadıysanız tekrar kan verin Yükseldi ki değeriniz regli olmadınız

Bence 5 çıktıysa şüpheli doktor bana 3 buçuk çıktığında bile şüpheli 2 gün sonra ver demişti 2 gün sonra verdiğimde 15 e çıkmıştı hala regli olmadıysanız tekrar kan verin Yükseldi ki değeriniz regli olmadınız
Benim de bir hafta geçti 1.4 çıktı üç dört güne tekrar yapalım dedi mümkün mü acaba

Yani hamile olman düşük bir ihtimal gibi geldi bana canım baya geçmiş çünkü
Geç döllenmeden şüphe ediyorum bazen 15 güne kadar çıkmıyormuş ,ter basması mide bulantısı kasıkta batma oluyor :( iki üç güne tekrar vereceğim kan

Gec döllenme diye mi düşündüler acaba 🤔

Ben kadin doğumda çalıştım 2 yıl kanda çıkmayan gebelik hiç denk gelmedim 😐
Merhaba tarlusal kullanıp adet olan birisi gebe olabilir mi ?bazı kadınlar geceliğine regl görüyor bazi kadınlar sa tarlusal kullanıyor regl olmuyor anlıyorlar Hamile oldugunu benim merak ettiğim Hamile birisi tarlusalla adet olur mu
Hamileyken regl oluyorda tarlusalla neden olmuyor aradkj farkı biliyor musunuz

Merhaba tarlusal kullanıp adet olan birisi gebe olabilir mi ?bazı kadınlar geceliğine regl görüyor bazi kadınlar sa tarlusal kullanıyor regl olmuyor anlıyorlar Hamile oldugunu benim merak ettiğim Hamile birisi tarlusalla adet olur mu
Hamileyken regl oluyorda tarlusalla neden olmuyor aradkj farkı biliyor musunuz
Konu neydi hatırlamıyorum ama sorunuza anladığım kadarıyla cevap vereyim

Biri doğal kendi sürecinde ne zaman olursa adet oluyor bir taraf ilaç kontrolünde adet oluyor .
İlaç zaten bu süreci düzenlediği için gününüzü bilirsiniz (mesela ilaci kestim 2 güne kesin olurum gibi ) ama diğer türlüsü doğal döngü olurum der olmaz vs vs

Konu neydi hatırlamıyorum ama sorunuza anladığım kadarıyla cevap vereyim

Biri doğal kendi sürecinde ne zaman olursa adet oluyor bir taraf ilaç kontrolünde adet oluyor .
İlaç zaten bu süreci düzenlediği için gününüzü bilirsiniz (mesela ilaci kestim 2 güne kesin olurum gibi ) ama diğer türlüsü doğal döngü olurum der olmaz vs vs
Hmm peki hamile kadınlar adet olduğunu söylüyor tarlusal kullanıp neden adet olunmuyor hamileyken

Hmm peki hamile kadınlar adet olduğunu söylüyor tarlusal kullanıp neden adet olunmuyor hamileyken
Hamileyken neden tarlusal kullanılıyor onu anlamadım.

Hamilelikte adet yerleşme kanaması ile karıştırilabiliyor bazen ondan bahsediyor olabilirler.

Dediğim gibi tarlusal zaten adet düzeni için verilen haptir bittikten sonra adet olacağınız gün bellidir.

Ama diğer türlüsü doğal döndü.

Back
X