- Emoji Skoru
- 466
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Deryaderyaderya536
Arkadaşlar merhaba..adetime 6 gün kala beta HCG 28.3 çıktı sizce nasıl umut varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi canım var umut tabii. Benim 5 kala 21 çıkmıştı. En son geçtiğimiz cuma günü 220 ye yukseldi simdi kese icin bekliyorum. 2 gunde bir 2 kati yada en az %60 artis olmalı takip etArkadaşlar merhaba..adetime 6 gün kala beta HCG 28.3 çıktı sizce nasıl umut varmı
Çok saol canm rabbim sanada hayırlısını sağlıkla versin ..senin 220 iki gün sonra mı çıktıÇok iyi canım var umut tabii. Benim 5 kala 21 çıkmıştı. En son geçtiğimiz cuma günü 220 ye yukseldi simdi kese icin bekliyorum. 2 gunde bir 2 kati yada en az %60 artis olmalı takip et
Değer güzel canım, daha bebişin iğne ucundan bile küçük olduğu için 6gün sonra kan ver, güçsüz kalma sürekli kan verip, bebişin de iyi beslensinArkadaşlar merhaba..adetime 6 gün kala beta HCG 28.3 çıktı sizce nasıl umut varmı
Çok saol canm inşallah benimledir..sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallahDeğer güzel canım, daha bebişin iğne ucundan bile küçük olduğu için 6gün sonra kan ver, güçsüz kalma sürekli kan verip, bebişin de iyi beslensin![]()
Hayir 5 kala 21 3 kala 87 1 kala 220 cikti. Tekrar kan vermiyorum idrar testiyle takip ediyorum koyulasiyor cok sukur. Tesekkur ederim canim. Sana daÇok saol canm rabbim sanada hayırlısını sağlıkla versin ..senin 220 iki gün sonra mı çıktı
Amin inşallah canımÇok saol canm inşallah benimledir..sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah![]()