Hcg idrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz

Gokcenil3370

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
56
88
8
25
Reglim bir gün gecikti. Lazerim olduğu için evde idrar gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Bir gün sonra acile kan verdim negatif dediler. Fazlaca mide bulantım var. Böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba??
IMG_20220829_204954.webp
IMG_20220829_204954.webp

Eklentiler

• IMG_20220829_204951.webp
    IMG_20220829_204951.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 116
Reglim bir gün gecikti. Lazerim olduğu için evde idrar gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Bir gün sonra acile kan verdim negatif dediler. Fazlaca mide bulantım var. Böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba??
Mide bulantınız başka bir sebepten olabilir kana karışmayan hcg mide bulantısı yapmaz. Evdeki testlerde bu tarz yanılmalar çok oluyor genelde

Büyük ihtimalle az idrar yolu enfeksiyonum var o yapıyor olabilir. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Testiniz de bu yuzden pozitif gibi gozukuyor.
Idrar yolu enfeksiyonunda idrarda bulunan proteinlerden kaynaklanıyor. Hamile degilsiniz. İnşallah en yakin zamanda hamile kalirsiniz.

İdrar yolu enfeksiyonu gebelik testini etkiler mi?​

Evet etkileyebilir. Gebelik testini pozitif yapan HCG adındaki bir proteindir. İdrar yolunu ve böbrekleri etkileyen durumlarda idrarda protein miktarı artmış olabilir. Bu da testin yanlış pozitif çıkmasına neden olabilir.

ALINTIDIR!

İdrar yolu enfeksiyonu gebelik testini etkiler mi?​

Evet etkileyebilir. Gebelik testini pozitif yapan HCG adındaki bir proteindir. İdrar yolunu ve böbrekleri etkileyen durumlarda idrarda protein miktarı artmış olabilir. Bu da testin yanlış pozitif çıkmasına neden olabilir.

ALINTIDIR!
Teşekkür ederim

Back
X