hcg iki kat artiyor fakat düsük :(

ozlemmmmmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
504
232
39
Merhaba arkadaslar ilk defa yaziyorum araniza yeni katildim.. Benim sorunum su adete 4 kala hcg degerim 4.96 daha sonra hep 2 gun arayla yaptirdigim degerler ise 7.92-15.60-39.60 ve 70.13 (bugun) beklenen adet tarim 22-23.04.2015 di. Degerlerim cok dusuk degil mi sizce.boyle olupta saglikli gebeligi olan var mi ?

Merhaba arkadaslar ilk defa yaziyorum araniza yeni katildim.. Benim sorunum su adete 4 kala hcg degerim 4.96 daha sonra hep 2 gun arayla yaptirdigim degerler ise 7.92-15.60-39.60 ve 70.13 (bugun) beklenen adet tarim 22-23.04.2015 di. Degerlerim cok dusuk degil mi sizce.boyle olupta saglikli gebeligi olan var mi ?
Aklına kötü şeyler getirme herkeste degerler aynı olacak diye birşey yok Geç döllenme olmuştur 2 günde bir 2 katına çıkıyorsa sorun yok İçini rahat tut keyfini çıkar

Superisi cevapladigin icin tesekkur ederim ama gec dollenme olacagini sanmiyorum cunku 08.03 te catlatma ignesi oldum ertesi gun ve ondan sonraki gun calismamiz oldu sadece adete kadar bekledim.bu sekilde gec dollenme pek mumkun gorunmuyor bildigim kadariyla :KK43:

Canım bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım,iğnenin 15. Günü beta hcg 21.18 idi,17. Günü 71.88 di ,aslında seninki pek düşük değil ama bundan sonraki seyri önemli olan.bende ilk öğrendiğimde kimyasal gebelik olabilir diye düşündüm çünkü 1 önceki ay kimyasal yaşamıştım. Umarım gebeliğin sağlıklı bir gebeliktir,herşey gönlünce olsun,Rabbim tez vakitte kucağını doldursun İnşAllah :KK66: :KK66:

Superisi cevapladigin icin tesekkur ederim ama gec dollenme olacagini sanmiyorum cunku 08.03 te catlatma ignesi oldum ertesi gun ve ondan sonraki gun calismamiz oldu sadece adete kadar bekledim.bu sekilde gec dollenme pek mumkun gorunmuyor bildigim kadariyla :KK43:
canım herkesın degerı farklı farklı çıkıyor başkasıyla kıyaslama degerını 2 gunde 2 katına artması daha önemli

Insallah yaniliyorumdur ama deger artisinda sikinti var gibi tam ikiye katlanmis gibi gelmedi bana ama gecikmeden sonraki artisla onceki artış arasinda beklenen bi fark olabilir sonucta baslarda daha az yukselmesi grekiyo olabilir. Doktoruna danistin mi

Insallah yaniliyorumdur ama deger artisinda sikinti var gibi tam ikiye katlanmis gibi gelmedi bana ama gecikmeden sonraki artisla onceki artış arasinda beklenen bi fark olabilir sonucta baslarda daha az yukselmesi grekiyo olabilir. Doktoruna danistin mi

Evet doktorum erken test ettigim icin degerlerimin dusuk oldugunu soyluyor. Tam 2 kat artmasina gerek yokmus en az %60 artiyorsa sıkınti olmuyormus. Ama benim icim rahat etmiyo bir turlu zamanla olmase gereken degere bakiyorum epey dusuk.

Evet doktorum erken test ettigim icin degerlerimin dusuk oldugunu soyluyor. Tam 2 kat artmasina gerek yokmus en az %60 artiyorsa sıkınti olmuyormus. Ama benim icim rahat etmiyo bir turlu zamanla olmase gereken degere bakiyorum epey dusuk.
Ona aldanma iste herkeste metabolizma farkli isler. Kendini kimseyle kiyaslama doktorun normal dediyse kafana takma ki icindekide rahatla buyumeye devam etsin. Hem yavas artis mide bulantilarinin az olacagi anlamina geliyo diye biliyorum :-)

Ona aldanma iste herkeste metabolizma farkli isler. Kendini kimseyle kiyaslama doktorun normal dediyse kafana takma ki icindekide rahatla buyumeye devam etsin. Hem yavas artis mide bulantilarinin az olacagi anlamina geliyo diye biliyorum :-)

Ilk defa isime yarayan bir aciklama aldim tesekkur ederim..sadece sabıra ihtiyacim var iste...

Hayırlı olsun canım adetin geçiktiktwn aınra yaptıgın test hiçte az değil benim 28.30 mu neydi.28 nete sonrasını hatırlamıyorum.kızım doğd ve suan 2,5 yaşinda

Adetten 4 gun sonraki deger 70. Demek ki herkeste farkli olabiliyormus.azligi sorun demek degil sanirim.
Yok sorun değil benim doktorum az oldugu için değerim muhtemelen erken doğar dedi öylede oldu.tıpta böyle birley kesin okarqk ısoatlanmıs değil ama benim tecrübe ettiğim kadarıyla hep böyle oluyor dedi.

Yok sorun değil benim doktorum az oldugu için değerim muhtemelen erken doğar dedi öylede oldu.tıpta böyle birley kesin okarqk ısoatlanmıs değil ama benim tecrübe ettiğim kadarıyla hep böyle oluyor dedi.

Degerlerin hep dusuk seyretti ozaman ? Persembe keseye bakacak dr. Bu deger yukselmezse gorunmuyormus sanirim.. Allah bagislasin kizini..

Uzulme benim adetim de 5 gun gecmisti beta 46. 10 du . hergun iki kati artsa dedim 1500 olacagi gunu hesapladim bir hafta on gun sonra tekrar kan verdim 1500 olmustu ertesi gun doktora gitmistim kese gozuktu . beklemek ve sabirli olmaktan baska caren yok icini ferah tut :KK66:)

X