- 29 Mayıs 2024
- 14
- 0
- 29
- Konu Sahibi help people
Lütfen bakar mısınız hcg sonucum 2580.3 çıktı bu ne demek??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaklaşık 4 5 haftalık hamilesinizLütfen bakar mısınız hcg sonucum 2580.3 çıktı bu ne demek??
Yani kese gördüyse gebelik kesinleşmiştir betaya gerek bile yok ki :) hayırlı olsunDoktora gittim kese gördü o yüzden kan testi istedi ama saat geçtiği için sonucu gösteremedim. Evde test yaptığımda da biri net biri silik çizgi çıkmıştı. Kahverengi lekeyide görmüştüm. Bugün adetimin geçikmesinin 7. günü. E nabızdan baktım sonuç 2580.3 yazıyordu. Umarım gerçekten hamileyimdir
Yani kese gördüyse gebelik kesinleşmiştir betaya gerek bile yok ki :) hayırlı olsun
İnşallah değildir negatif düşünmeyinnÇok teşekkür ederim inşallah vardır kese boş felan değildir demi ben bundan da korkuyorum açıkçası
Son adet tarihiniz nedirBirde bişey sormak istiyorum herkes hcg değerini iki ya da üç basamaklı sayılarla söylüyorken benim neden 2580.3 burda da kafam karıştı.
6.haftadasınız sanıyorum, 8e kadar yolu var bebişkonun. Ultrasonunuz var mı elinizdeSon adet tarihim 25 Temmuz. Bugün doktora gittim test felan verdim değerim 7 bin küsürlere gelmiş. Kesemde 9 cm den 14 cm e kadar büyümüş. Ama henüz bebekle alakalı bişey demediler. Acaba kesem boş mu
Yani o herkeste öyle aslında, ben de adetime 10 gün kala olan ilişkiden hamile kaldım ama haftası son adet tarihimle uyumlu. Hesaplama yolu o. Az daha bekleyin ya içi dolu gibiSon adet tarihinden hesaplıyorlar ama ben 5 Ağustosta yumurtlamama 3 gün kalmıştı o zaman ilişki olmuştu yani o gün hamilelik durumum oluşmaya başladı bence o yüzden 6 haftalık olmaması lazım.
Bana öyle geldi canımcım inşallah güzel ilerlerGerçekten dolu gibi mi doktor çok çabuk bakıp geçti bende bakınca pek anlamıyorum ama endişeliyim. İlk hamileliğim.