Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar son adet tarihim 22 Mart . 5 Nisan da da yumurtlamam vardi.Evde test yapmıştım adetime 5 gün kala pozitif çıkmıştı.Bi arkadaşım ikiz gebelik olabilir falan dedi sizce var mi öyle bir durum?Doktoruma henüz gösteremedim sonucu
Kizlar son adet tarihim 22 Mart . 5 Nisan da da yumurtlamam vardi.Evde test yapmıştım adetime 5 gün kala pozitif çıkmıştı.Bi arkadaşım ikiz gebelik olabilir falan dedi sizce var mi öyle bir durum?Doktoruma henüz gösteremedim sonucu
Adetine 5 gün kala iyi sonuç almışsın çoğul olduğunu anlamak için bu testen 2 gün sonra tekrar yaptır sonuca bak bakalım 2 yemi katlıyor yoksa daha fazlasınamı.2 ye katlarsa normal
Adetine 5 gün kala iyi sonuç almışsın çoğul olduğunu anlamak için bu testen 2 gün sonra tekrar yaptır sonuca bak bakalım 2 yemi katlıyor yoksa daha fazlasınamı.2 ye katlarsa normal
Canım çok merak ettim durumun ne oldu kacinci haftadasın ve kaç tane bebek.bende adete 6gun kala pozitifi gördüm. Erken döllenme değil di yumurtlama takibini yaptım ondan sordum benimkide benzer hikaye.