HCG sonucum(resimli)

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar son adet tarihim 22 Mart . 5 Nisan da da yumurtlamam vardi.Evde test yapmıştım adetime 5 gün kala pozitif çıkmıştı.Bi arkadaşım ikiz gebelik olabilir falan dedi sizce var mi öyle bir durum?Doktoruma henüz gösteremedim sonucu

Eklentiler

• 20170421_163024-1.webp
    20170421_163024-1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 215
Kizlar son adet tarihim 22 Mart . 5 Nisan da da yumurtlamam vardi.Evde test yapmıştım adetime 5 gün kala pozitif çıkmıştı.Bi arkadaşım ikiz gebelik olabilir falan dedi sizce var mi öyle bir durum?Doktoruma henüz gösteremedim sonucu
Adetine 5 gün kala iyi sonuç almışsın çoğul olduğunu anlamak için bu testen 2 gün sonra tekrar yaptır sonuca bak bakalım 2 yemi katlıyor yoksa daha fazlasınamı.2 ye katlarsa normal

Adetine 5 gün kala iyi sonuç almışsın çoğul olduğunu anlamak için bu testen 2 gün sonra tekrar yaptır sonuca bak bakalım 2 yemi katlıyor yoksa daha fazlasınamı.2 ye katlarsa normal
Canim evde yaptigim test adet gunume 5 gun kalaydi bu bugünkü test bat 20 nisan dün yani

Canım çok merak ettim durumun ne oldu kacinci haftadasın ve kaç tane bebek.bende adete 6gun kala pozitifi gördüm. Erken döllenme değil di yumurtlama takibini yaptım ondan sordum benimkide benzer hikaye.

Back
X