Hamilesiniz tebriklerMerhaba arkadaşlar şu sonuca göre durum nedir tecrübeliler bakabilir mi
Acaba kaç haftalık bu değere göre teşekkür ederim bu aradaHamilesiniz tebrikler
Regl tarihiniz gecti miAcaba kaç haftalık bu değere göre teşekkür ederim bu arada
Hayır iki gün var normalde kendi yaptığım iki çubuk test pozitifti kan verdim benim icin biraz erken oldu ama hayırlısı tabiRegl tarihiniz gecti mi
Yumurtlama gununuzu biliyo musunuz pekiHayır iki gün var normalde kendi yaptığım iki çubuk test pozitifti kan verdim benim icin biraz erken oldu ama hayırlısı tabi
Anladim net yumurtlama gununu gosterin test kitleri var onlardan yapmis olsaydiniz haftasi tahmim edilebilirdi 2 3 haftalik olabilirProgramda nisan 6 yumurtlamada yüksek ihtimal diyor öncesi orta ihtimal
Ay ikiz bebeğe bakamam sürekli yardım edecek biri de yok bulundugum ildeAnladim net yumurtlama gununu gosterin test kitleri var onlardan yapmis olsaydiniz haftasi tahmim edilebilirdi 2 3 haftalik olabilirdeger yuksek ama bence ikiz gebeliktir umarim
Rica ederim bizlere de dua edin darisi bizeAy ikiz bebeğe bakamam sürekli yardım edecek biri de yok bulundugum ildebi de ailede hiç yok ikiz. Teşekkürler cevaplarınız için
Amin inşallahRica ederim bizlere de dua edin darisi bize
Tecrübesiz olarak iki haftalık gebe gibi duruyor sunuzMerhaba arkadaşlar şu sonuca göre durum nedir tecrübeliler bakabilir mi
bana normal gelmedi dedikleri 2 günde bir kontrol edilmesi gerekiyor kan değerinin ben de cuma günü kan verdim bugün tekrar vericem normalde pazar günü vermem gerekiyordu ama hastane kapalı olduğu için 4. güne gel dedi dr biz şimdi 4 katı bekliyoruz 2 gün geç yapıldığı içinArkadaşlar merhaba 22 nisan cuma günü kan vermiştim değerim 256 çıkmıştı bugün aile hek kan vermeye gittim değerime bakmak için ama daha cok erken bir hafta geçmesi lazım şu an iki katına cıkmış olamaz cuma günü ver kadın doğuma da gitmene gerek yok bir hafta ertele dedi normal olan bu mu ? Burda okuduğuma göre iki günde bayağı değerin arttıgı yönündeydü kafam karıştı
Öyle mi yaa ben de anlamdım neden öyle dediğini en iyisi başka bi dr gideym bugün sizin kaçtı değeriniz cuma günübana normal gelmedi dedikleri 2 günde bir kontrol edilmesi gerekiyor kan değerinin ben de cuma günü kan verdim bugün tekrar vericem normalde pazar günü vermem gerekiyordu ama hastane kapalı olduğu için 4. güne gel dedi dr biz şimdi 4 katı bekliyoruz 2 gün geç yapıldığı için
benim 200 çıktı cuma günü birazdan tekrar gidip kan vereceğim 800 üstü olması gerekiyor bakalımÖyle mi yaa ben de anlamdım neden öyle dediğini en iyisi başka bi dr gideym bugün sizin kaçtı değeriniz cuma günü
Sonucunuz çıktımı?benim 200 çıktı cuma günü birazdan tekrar gidip kan vereceğim 800 üstü olması gerekiyor bakalım
evet çıktı 1200 civarı biz 4 kat beklerken 6 kat olmuşSonucunuz çıktımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?