Hcg sonucum

Nur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
70
53
88
31
Merhaba arkadaşlar şu sonuca göre durum nedir tecrübeliler bakabilir mi

Eklentiler

• A67370F1-D04F-4C24-B3C3-F65977315F9E.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 101
Programda nisan 6 yumurtlamada yüksek ihtimal diyor öncesi orta ihtimal

Programda nisan 6 yumurtlamada yüksek ihtimal diyor öncesi orta ihtimal
Anladim net yumurtlama gununu gosterin test kitleri var onlardan yapmis olsaydiniz haftasi tahmim edilebilirdi 2 3 haftalik olabilir deger yuksek ama bence ikiz gebeliktir umarim

Anladim net yumurtlama gununu gosterin test kitleri var onlardan yapmis olsaydiniz haftasi tahmim edilebilirdi 2 3 haftalik olabilir deger yuksek ama bence ikiz gebeliktir umarim
Ay ikiz bebeğe bakamam sürekli yardım edecek biri de yok bulundugum ilde bi de ailede hiç yok ikiz. Teşekkürler cevaplarınız için

Arkadaşlar merhaba 22 nisan cuma günü kan vermiştim değerim 256 çıkmıştı bugün aile hek kan vermeye gittim değerime bakmak için ama daha cok erken bir hafta geçmesi lazım şu an iki katına cıkmış olamaz cuma günü ver kadın doğuma da gitmene gerek yok bir hafta ertele dedi normal olan bu mu ? Burda okuduğuma göre iki günde bayağı değerin arttıgı yönündeydü kafam karıştı

bana normal gelmedi dedikleri 2 günde bir kontrol edilmesi gerekiyor kan değerinin ben de cuma günü kan verdim bugün tekrar vericem normalde pazar günü vermem gerekiyordu ama hastane kapalı olduğu için 4. güne gel dedi dr biz şimdi 4 katı bekliyoruz 2 gün geç yapıldığı için

Öyle mi yaa ben de anlamdım neden öyle dediğini en iyisi başka bi dr gideym bugün sizin kaçtı değeriniz cuma günü

Öyle mi yaa ben de anlamdım neden öyle dediğini en iyisi başka bi dr gideym bugün sizin kaçtı değeriniz cuma günü
benim 200 çıktı cuma günü birazdan tekrar gidip kan vereceğim 800 üstü olması gerekiyor bakalım

Benim de 2024 çıktı bayağı artmış cuma 252ydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…