- 16 Temmuz 2012
- 766
- 861
- 303
- 35
- Konu Sahibi Hep ayni hikaye
-
Benim gecikmenin 2.gunu 1083 çıktı bence normal ama banada ikiz diyenler oluyor bu aradaMerhaba hanımlar, adetimin 30. Gününde yani 4 gün gecikmisken kan verdim. Ancak sağlık merkezi 1000 e kadar ölçtüğü için sonuç 1000 çıktı. Ne kadar yüksek bilmiyorum. Bu kadar kısa sürede böyle yüksek sonuç alan var mı? İkiz olabilir mi çok merak ettim
Sizin belli olmadı mı? Kontrole gitmediniz mi?Benim gecikmenin 2.gunu 1083 çıktı bence normal ama banada ikiz diyenler oluyor bu arada
Yarın keseyi görmeye gidicem öğreneli 1 hafta oldu keseyi artık görürüz dedi doktorSizin belli olmadı mı? Kontrole gitmediniz mi?
Gözünüz aydın, inşallah güzel haberler de alırsınız.Yarın keseyi görmeye gidicem öğreneli 1 hafta oldu keseyi artık görürüz dedi doktor
Çok teşekkür ederim inşallah sizinde güzel haberleriniz olur. Yazarım tabi. Siz bir daha kontrole gitmediniz miGözünüz aydın, inşallah güzel haberler de alırsınız.
Bana da yazar mısınız?
Ben bir kere dün kan verdim, daha erken olur diye randevu almadımÇok teşekkür ederim inşallah sizinde güzel haberleriniz olur. Yazarım tabi. Siz bir daha kontrole gitmediniz mi
Yanlış yönlendirmek istemem ama doktorlar kandaki artış oranını görmek istiyorlar. Bence bu ara bi git tekrar bakılsın değerde artış var mı yok mu. %60 üzeri bir artış istiyolar geneldeBen bir kere dün kan verdim, daha erken olur diye randevu almadım
Teşekkür ederim cevabınız için. Kişiden kişiye değerle gün farklı oluyor demek ki. Oncekinde 3.gun gecikmede 60 ile öğrenmiştim o yüzden merak ediyorumBenim beklenen adet tarihinden bir gün önce 1036 çıktı, ikiz değil. Sizin gönlünüze göre olsun
Gebeliginiz yeni mi? Hayırlı olsun. Ne zaman keseyi gördünüz bu şekilde? Randevuyu ne zaman alsam diye düşünüyorumBenim beklenen adet tarihinden bir gün önce 1036 çıktı, ikiz değil. Sizin gönlünüze göre olsun
Teşekkür ederimGebeliginiz yeni mi? Hayırlı olsun. Ne zaman keseyi gördünüz bu şekilde? Randevuyu ne zaman alsam diye düşünüyorum
Ben de bugün 4+2 deyim demek ki görünürTeşekkür ederimsizin de, sağlıkla gelsinler. Bugün 10.haftam bitti. Ben keseyi vajinal ultrasonla 4+2'de gördüm ama erken döllenme sanırım, 3 gün önden gidiyoruz.
Yaa inşallah görürsünüzBen de bugün 4+2 deyim demek ki görünürben de erken döllenme olduğunu düşünüyorum. Randevu alabilirsem bu hafta gideceğim
Merhaba, bugün doktora gittiniz mi? Hayırlı haberleriniz vardır inşallahYarın keseyi görmeye gidicem öğreneli 1 hafta oldu keseyi artık görürüz dedi doktor
Emojiyi yanlışlıkla koydum kusura bakmayınYarın keseyi görmeye gidicem öğreneli 1 hafta oldu keseyi artık görürüz dedi doktor
Çok şükür keseyi gördük bugün haftayada kalp atışını duymaya gidicez inşallahMerhaba, bugün doktora gittiniz mi? Hayırlı haberleriniz vardır inşallah
Çok güzel çok sevindimÇok şükür keseyi gördük bugün haftayada kalp atışını duymaya gidicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?