İnşh yükselmiştir sonuç çıkınca haber verirsenizBenim de 4 gün önce 5.75 çıktı, adetime 6 gün vardı... Bugün tekrar kan vericem, çok heyecanlıyım
34 çıktı canım değerimİnşh yükselmiştir sonuç çıkınca haber verirseniz
Çok sevindim bende yarın gitcem.bugün regli günüm hala lekelenme var normalde günü gününe olurum inşlh daha olmam34 çıktı canım değerimAdet günüm tam.
Tebrikler canım hamilesinMerhaba kızlar reglime birgün kala belirtiler olduğu için sabah test yaptım 1 erken 1 kaset ikisinde de hafif çıktı kan verdim beta hcg değerim 5.48 varmıdır acaba ne zaman doktora gitmeliyim.
İnşallahÇok sevindim bende yarın gitcem.bugün regli günüm hala lekelenme var normalde günü gününe olurum inşlh daha olmam
Kimyasal gebelik geçirdim malesefTebrikler canım hamilesin
Merhaba kimyasal gebelik geçirdim malesefMerhaba yükseldimi değeriniz acaba benim ilk gün 6,51 ikinci gün 8,29 sizce gebelik varmı
Kimyasal gebelik geçirdimvar gibi gibi
Ne güzel ben kimyasal gebelik geçirdim malesef34 çıktı canım değerimAdet günüm tam.
geçmiş olsun canımKimyasal gebelik geçirdim
Geçmiş olsun bende geçirmiştim hiç üzülme 3 ay sonra hamile kalmıştım hamile kalabiliyosun bu guzelKimyasal gebelik geçirdim malesef
Benim de kanamam varNe güzel ben kimyasal gebelik geçirdim malesef
İnşlh düşük değildir.yerleşme kanamasıda olabilirBenim de kanamam varbugün gidicem bakalım, hayırlısı...
Ya bişey sorabilirmiyim bizde bebek istiyoruz ama eşimin işinden dolayı düzenli ilişkimiz olamıyor adetten sonra 4 gün boyunca beraberdik sonra göreve gitti olmuş mudur ki yani akşam merakımdan sirke ile test yaptımGeçmiş olsun bende geçirmiştim hiç üzülme 3 ay sonra hamile kalmıştım hamile kalabiliyosun bu guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?