A aaayylaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2024 7 1 1 27 1 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi aaayylaa #1 Merhaba adetimin gecikmesi bugün 11. Gün bugün kan testi yaptırdım hcg 0.200 negatif çıktı böyle bişey yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı
Merhaba adetimin gecikmesi bugün 11. Gün bugün kan testi yaptırdım hcg 0.200 negatif çıktı böyle bişey yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı
Z Zehraxxxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2023 1.844 2.063 63 2 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi aaayylaa #2 Canım 0 demek kesin yok demek zaten yükselmesi imkansız benim 2.30 olduğu halde yukselmedi. 5 üstü hamilelik kabul ediliyor.
Canım 0 demek kesin yok demek zaten yükselmesi imkansız benim 2.30 olduğu halde yukselmedi. 5 üstü hamilelik kabul ediliyor.
K Krmizibalon Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Ocak 2024 579 142 18 2 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi aaayylaa #3 aaayylaa .!.: Merhaba adetimin gecikmesi bugün 11. Gün bugün kan testi yaptırdım hcg 0.200 negatif çıktı böyle bişey yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı Genişletmek için tıkla... Doktora gidip sebebini sor bence. Yani hamile değilsin zaten. Gecikmenin başka sebebi var belli ki. Böyle şeyleri ertelemeyin sağlığınızı düşünün.
aaayylaa .!.: Merhaba adetimin gecikmesi bugün 11. Gün bugün kan testi yaptırdım hcg 0.200 negatif çıktı böyle bişey yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı Genişletmek için tıkla... Doktora gidip sebebini sor bence. Yani hamile değilsin zaten. Gecikmenin başka sebebi var belli ki. Böyle şeyleri ertelemeyin sağlığınızı düşünün.
B Berilll-94 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 13 1 1 27 27 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi aaayylaa #4 aaayylaa .!.: Merhaba adetimin gecikmesi bugün 11. Gün bugün kan testi yaptırdım hcg 0.200 negatif çıktı böyle bişey yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı Genişletmek için tıkla... Merhaba bende aynı durumdayım acaba sonucunuz yükseldimi benim 1.20 çıktı
aaayylaa .!.: Merhaba adetimin gecikmesi bugün 11. Gün bugün kan testi yaptırdım hcg 0.200 negatif çıktı böyle bişey yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı Genişletmek için tıkla... Merhaba bende aynı durumdayım acaba sonucunuz yükseldimi benim 1.20 çıktı