Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beşten ikiye mi düştü
Aynı testten yaptım bu test hiç güvenilir değil
EvetBeşten ikiye mi düştü
Az önce tekrar yaptım tek çizgi çıktıAynı testten yaptım bu test hiç güvenilir değil
1 aydır reglım gecikti hiç kanamam yok amaKan testinde önce 5 sonra 2 ciktiysa kimyasal gebeliktir canim büyük ihtimal ile malesef![]()
Az önce ikincisini yaptım tek çıktı hangisi doğru anlamadımEğer testi yaptıktan sonra üzerinden çok zaman geçmeden ikinci çizgiyi gördüyseniz hamilesiniz hayırlı olsun
Bendede aynısı olduAz önce ikincisini yaptım tek çıktı hangisi doğru anlamadım
Hamile mi çıktınız sonraBendede aynısı oldu
Boşuna kaset testlerden yapma bence direk kan daha saglikli ve strese girmemiş olursun 1 ay geciken regli de gebe olsan 5 cikmasi imkansiz canim sen bi kadin doguma git1 aydır reglım gecikti hiç kanamam yok ama
Hayır negatif gösteriyor halaHamile mi çıktınız sonra
Randevu aldım gidicemBoşuna kaset testlerden yapma bence direk kan daha saglikli ve strese girmemiş olursun 1 ay geciken regli de gebe olsan 5 cikmasi imkansiz canim sen bi kadin doguma git
Hayırlı olsun hamilesin
gec yumurtlama erken yumurtlama dıye bı olay oldugundan ne kadar gecıktıgının ya da adete kac kala kac degerle ogrendıgının onemı yok :) mumkun yani. adetı 50 gun gecse de 5 haftalık hamıle cıkabılırsın sonucta:)Boşuna kaset testlerden yapma bence direk kan daha saglikli ve strese girmemiş olursun 1 ay geciken regli de gebe olsan 5 cikmasi imkansiz canim sen bi kadin doguma git
Ama önce 5 cikmis deger sonra 2ye düşmüş bunu gebelik bile saymiyor doktorlar normal yükselme olsa okey ama düşüşe gecince kimyasal gebelik oluyor genelde ama kanama da yok ve şöyle bir örnek vereyim bir arkadaşim var pcoslu her ay sökturucu ile adet olur ne olur ne olmaz diye test yaptiginda nerdeyse hepsinde pozitif cikiyor lh degeriyle alakali olabiliyormuş bende pcosluyum ama bende oyle bisey olmuyorgec yumurtlama erken yumurtlama dıye bı olay oldugundan ne kadar gecıktıgının ya da adete kac kala kac degerle ogrendıgının onemı yok :) mumkun yani. adetı 50 gun gecse de 5 haftalık hamıle cıkabılırsın sonucta:)
ben de yasamadım sonradan cıkan cızgıler harıc bı yanlıslık ama yazdıgı o degerlerden haberım yoktu ben sadece gecıktıgınde o kadar az cıkmaz yazmıssın gbi okudum ondan yazdım :))Ama önce 5 cikmis deger sonra 2ye düşmüş bunu gebelik bile saymiyor doktorlar normal yükselme olsa okey ama düşüşe gecince kimyasal gebelik oluyor genelde ama kanama da yok ve şöyle bir örnek vereyim bir arkadaşim var pcoslu her ay sökturucu ile adet olur ne olur ne olmaz diye test yaptiginda nerdeyse hepsinde pozitif cikiyor lh degeriyle alakali olabiliyormuş bende pcosluyum ama bende oyle bisey olmuyor