Hcg testim boyle çıktı hamilemiyim bir hafta önce test yaptım ilk beta hcg 5 çıktı ikinci kan testi yaptım 2 çıktı bugünde evde yaptım böyle çıktı anl

Hemen görülmedi ama 2 saat filn bekledim çıktı ikinci çizgi
Canım benimde öyle oldu eşimle birlikte yaptık o kadar çok denedik ki hatta her ay tek çizgiydi snra eşim yapalım test dedi ve ben bir kaba idrarımı yapıp çıktım banyodan eşim testi yaptı 10 dk snra geldi yok tek çizgi dedi aradan 1 saat falan geçti banyoya girdim tuvaletimi yapmaya test orda duruyordu alıp çöpe atmak istedim elime aldığımda ikinci çizgiyi gördüm hemen hastaneye gidip kan testi verdim pozitif çıktı

Bende birazdan gidicem hadi hayırlısı

Nasıl yani beta hcg düşük çıksa bile hamile olasılığım var mı
altta acıklamayı yapmıstım. arkadas cok gun gectıgınde bu kadar dusuk cıkmamalı gıbı bısey yazmıs oyle anladıgım ıcın ben de gec dollenme olabılır dedım. ama senın sorunun ıcınde konu oldugundan onu okudugumda 2 ye dustu yazdıgını gordum. o zman kımyasal gecırdgını dusundum. su an hamılelık var yok bısey dıyemem dr a gıtmen lazım kan vererek anlayamazsın.

Anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…