HCG VE PROGRSTERON UYUMLU MU SİZCE

realisteker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
19
4
1
32
IMG_1700.webp

Progesteron bugün 10 çıktı son adet tarihi 28 Mart /28 günde adet döngüm kızlar

5 hafta 1.günümde beta 4000 küsür progesteron 9.5 çıkmıştı. Doktorum 10 üzeri bir değer beklediğini söylemişti. Önlem amaçlı rahim ortamını güçlendirmek, bebeğin sağlıklıysa tutunmasını kolaylaştırmak için duphaston progesteron kullandım ilk üç ay. Sizin 4 hafta 6 gün olmuş hesabıma göre. Betada düzenli yükselme beklenir. Progesteron değeriniz şuan tam beklentide, artarsa güzel olur.

5 hafta 1.günümde beta 4000 küsür progesteron 9.5 çıkmıştı. Doktorum 10 üzeri bir değer beklediğini söylemişti. Önlem amaçlı rahim ortamını güçlendirmek, bebeğin sağlıklıysa tutunmasını kolaylaştırmak için duphaston progesteron kullandım ilk üç ay. Sizin 4 hafta 6 gün olmuş hesabıma göre. Betada düzenli yükselme beklenir. Progesteron değeriniz şuan tam beklentide, artarsa güzel olur.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için haftasına göre HCG süşük gibi ama düzenli artıyor inşallah sağlıkla ilerler

Çok teşekkür ederim yanıtınız için haftasına göre HCG süşük gibi ama düzenli artıyor inşallah sağlıkla ilerler

Kese görünmüş değeriniz artış gösteriyor belki geç döllenme olmuş olabilir. Sağlıkla devam edeceğini umuyorum. Güzel haberler almanız dileğiyle.

Merhabalar n’aptınız Progesteron işini inşallah kötü bir şey olmamıştır

Merhabalar n’aptınız Progesteron işini inşallah kötü bir şey olmamıştır

Merhaba çok şükür sorun olmadı. İlk 3 ay duphaston tablet kullandım. Şuan 28 haftadayım ara ara progestan fitil kullanıyorum. Şimdilik iyi gidiyor şükür. Zaten progesteron değeri sağlıklı bir embriyo oluşmuşsa yükseltilerek desteklenip devam ettirilebiliyor. Ama gebelik sağlıksızsa destek alınsa da işe yaramıyor ve düşük gerçekleşiyor.

Back
X