Hcg

sua41

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
8
14
38
36
Arkadaşlar tekrar merhaba test yapmıştım silik çıkmıştı bugün kan verdim ve sonucuna internetten baktım sonuç 40.43 yani bu değere göre nasıl yorumlayabilirim

Arkadaşlar tekrar merhaba test yapmıştım silik çıkmıştı bugün kan verdim ve sonucuna internetten baktım sonuç 40.43 yani bu değere göre nasıl yorumlayabilirim
Canım geçen hafta pzartsi bende verdim 46 ydı. Çarşamba verdim 142 ydi. Cuma 304 pazar 740 dün 1390. Bu şekilde hep 2 güne bir kan verip 2 katı çıkıyor mu bak canım. Ama bana güzel göründü. Umarım sonuçların güzel olur. Allah ım kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍

Canım geçen hafta pzartsi bende verdim 46 ydı. Çarşamba verdim 142 ydi. Cuma 304 pazar 740 dün 1390. Bu şekilde hep 2 güne bir kan verip 2 katı çıkıyor mu bak canım. Ama bana güzel göründü. Umarım sonuçların güzel olur. Allah ım kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu 3. Olacak Allah nasip ederse 😊

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu 3. Olacak Allah nasip ederse 😊
Belirtilerin neydi canım ya karnımda ve belimde adet olcakmışım gibi ağrı reglime 4 gün var ne zaman test yaptın çizgi çıktı 🙄 hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişine sağ salim kavuş ❤️🥰

Erken mi öğrendiniz? Erken öğrendiyseniz normal adet tarihinin geçmesini bekleyin. Bu dönemde ikiye katlamayabilir. Ben çok erken öğrendim, sonra iki günde bir kan verdim be ikiye katlamadı. Erken dönemde katlamıyormuş. İki günde bir şöyle çıktı
25
51
72

Belirtilerin neydi canım ya karnımda ve belimde adet olcakmışım gibi ağrı reglime 4 gün var ne zaman test yaptın çizgi çıktı 🙄 hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişine sağ salim kavuş ❤🥰
Teşekkür ederim 😊yaklaşık 10 gün göğüslerim de acima ve hassasiyet vardı ve büyüdüğünü hissettim onun dışında başka bı degisiklik olmadı adetime 4;gün kala test yaptım 2.cizgi silik çıktı adetime 2 gün kala da kan testi yaptırdım bu sonuç çıktı onumuzdeki hafta doktora randevu aldım bakalım ne diyecek

Erken mi öğrendiniz? Erken öğrendiyseniz normal adet tarihinin geçmesini bekleyin. Bu dönemde ikiye katlamayabilir. Ben çok erken öğrendim, sonra iki günde bir kan verdim be ikiye katlamadı. Erken dönemde katlamıyormuş. İki günde bir şöyle çıktı
25
51
72
Evet 4 gün kala ogrendim 2 gün kala da kanda öğrendim önümüzdeki hafta doktor randevum var bakalım ne diyecek

Back
X