Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 genin mthrler de var faktörlerde yok birşey yani iğne gerekli değil ama bu kilona vs bağlı ama hap corasprin veya ecoprin kullanabilirsin bir nevi taşıyıcısınMerhaba sonuç bu şekilde ben net bir cevap alamadım kimi kan sulandırıcı başla gebe kalınca deddi kimi gerek yok dedi sizler yorumlayabilir misiniz
Çok teşekkür ederim bi düşük yaptım sebebi bu değildir o halde değil mi2 genin mthrler de var faktörlerde yok birşey yani iğne gerekli değil ama bu kilona vs bağlı ama hap corasprin veya ecoprin kullanabilirsin bir nevi taşıyıcısın
Aynı genlerimiz hatta benim bir tane daha fazlası heterizigot ben ecoprin kullanıyorum 150 mg yani bence sebebi bu değildir ama gene de doktorlar önlem amaçlı kullandırtıyorÇok teşekkür ederim bi düşük yaptım sebebi bu değildir o halde değil mi
Teşekkür ederim yani biraz da bana kalmış kullanıp kullanmamakAynı genlerimiz hatta benim bir tane daha fazlası heterizigot ben ecoprin kullanıyorum 150 mg yani bence sebebi bu değildir ama gene de doktorlar önlem amaçlı kullandırtıyor
Kullanın zararı yok yararı varTeşekkür ederim yani biraz da bana kalmış kullanıp kullanmamak
Gebeliği öğrendiğim anda kullanmaya başlasam asprin sıkıntı olmaz sizce değil miKullanın zararı yok yararı var
Az evvel biri yazdı sizinkiyle aynıymış onun doktoru asprin kullanabilirsin önemli değil demiş aslında hepsi farklı bir şey diyor demek kiSenin genlerin dahil bir de 5G4G yazan heterozigot benim. Doktor hamile kalir kalmaz kan sulandirici igneye ve asprine baslatti
Yok olmaz ama doktorun daha iyi bilirGebeliği öğrendiğim anda kullanmaya başlasam asprin sıkıntı olmaz sizce değil mi
Evet her doktor farklı ilerliyor bazısı hiç gerek duymuyor ama sen gerek duyan doktoru bul her ihtimale karşıAz evvel biri yazdı sizinkiyle aynıymış onun doktoru asprin kullanabilirsin önemli değil demiş aslında hepsi farklı bir şey diyor demek ki
Benim icin belirleyici olan perinatoloji doktoruydu. Cok guvendigim bir doktor o kesinlikle kullanmaliyiz dedigi icin kullaniyorum. Hatta gebelik dusunmeye basladiginda her gun aspirin de ic dedi onunda yaptim. Suan 7 haftaligim cok sukur her sey yolunda bebegimin kalp atisini duydumAz evvel biri yazdı sizinkiyle aynıymış onun doktoru asprin kullanabilirsin önemli değil demiş aslında hepsi farklı bir şey diyor demek ki
Az evvel biri yazdı sizinkiyle aynıymış onun doktoru asprin kullanabilirsin önemli değil demiş aslında hepsi farklı bir şey diyor döeekSenin genlerin dahil bir de 5G4G yazan heterozigot benim. Doktor hamile kalir kalmaz kan sulandirici igneye ve asprine baslatti
Gözünüz aydın ben de şüpheli geblik olabilir kullanayım o haldeBenim icin belirleyici olan perinatoloji doktoruydu. Cok guvendigim bir doktor o kesinlikle kullanmaliyiz dedigi icin kullaniyorum. Hatta gebelik dusunmeye basladiginda her gun aspirin de ic dedi onunda yaptim. Suan 7 haftaligim cok sukur her sey yolunda bebegimin kalp atisini duydum
Aspirinin bi zarari olacagini sanmiyorum ben faydasini gordum :)Az evvel biri yazdı sizinkiyle aynıymış onun doktoru asprin kullanabilirsin önemli değil demiş aslında hepsi farklı bir şey diyor döeek
Gözünüz aydın ben de şüpheli geblik olabilir kullanayım o halde