Pıhtılaşma sorunu, raporu benim gibi olan var mı?

sarduunya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
140
35
13
28
Merhaba sonuç bu şekilde ben net bir cevap alamadım kimi kan sulandırıcı başla gebe kalınca deddi kimi gerek yok dedi sizler yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20250806_130227_Gallery.webp
    Screenshot_20250806_130227_Gallery.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba sonuç bu şekilde ben net bir cevap alamadım kimi kan sulandırıcı başla gebe kalınca deddi kimi gerek yok dedi sizler yorumlayabilir misiniz
2 genin mthrler de var faktörlerde yok birşey yani iğne gerekli değil ama bu kilona vs bağlı ama hap corasprin veya ecoprin kullanabilirsin bir nevi taşıyıcısın

Senin genlerin dahil bir de 5G4G yazan heterozigot benim. Doktor hamile kalir kalmaz kan sulandirici igneye ve asprine baslatti

Az evvel biri yazdı sizinkiyle aynıymış onun doktoru asprin kullanabilirsin önemli değil demiş aslında hepsi farklı bir şey diyor demek ki
Benim icin belirleyici olan perinatoloji doktoruydu. Cok guvendigim bir doktor o kesinlikle kullanmaliyiz dedigi icin kullaniyorum. Hatta gebelik dusunmeye basladiginda her gun aspirin de ic dedi onunda yaptim. Suan 7 haftaligim cok sukur her sey yolunda bebegimin kalp atisini duydum

Senin genlerin dahil bir de 5G4G yazan heterozigot benim. Doktor hamile kalir kalmaz kan sulandirici igneye ve asprine baslatti
Az evvel biri yazdı sizinkiyle aynıymış onun doktoru asprin kullanabilirsin önemli değil demiş aslında hepsi farklı bir şey diyor döeek
Benim icin belirleyici olan perinatoloji doktoruydu. Cok guvendigim bir doktor o kesinlikle kullanmaliyiz dedigi icin kullaniyorum. Hatta gebelik dusunmeye basladiginda her gun aspirin de ic dedi onunda yaptim. Suan 7 haftaligim cok sukur her sey yolunda bebegimin kalp atisini duydum
Gözünüz aydın ben de şüpheli geblik olabilir kullanayım o halde

Back
X